Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLG dog
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Már beszéltem velük, és megmutattam a tranzakció képét is, amin tisztán látszik, hogy levontak pénzt. Aztán azt mondták felhívnak, kérték a telefonszámom hogy csatlakoztassanak az "Unknown Charge Departments"-hez és nem jött egy hívás sem. Írtam nekik e-mailt, és arra azt mondták írjam le a problémát. Leírtam, elküldtem ismét a képet a levonásról, majd azzal válaszoltak, hogy hívjam fel őket, és mondjam el nekik ugyan azt, amit leírtam (nem szó szerint ezt mondták, de ez volt a lényeg). Ezért azt mondtam, hogy nekem ez drága mulatság, hogy én hívogassam őket, megadtam a telefon számom és hogy mikortól vagyok elérhető. Erre csak annyit mondtak, hogy nekem kell őket felhívni mikor elérhető vagyok. Ez most minden hónapban meg fog történni, levonnak 2,990 Eurót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest