Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TCL CSOT
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLG dog
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Már beszéltem velük, és megmutattam a tranzakció képét is, amin tisztán látszik, hogy levontak pénzt. Aztán azt mondták felhívnak, kérték a telefonszámom hogy csatlakoztassanak az "Unknown Charge Departments"-hez és nem jött egy hívás sem. Írtam nekik e-mailt, és arra azt mondták írjam le a problémát. Leírtam, elküldtem ismét a képet a levonásról, majd azzal válaszoltak, hogy hívjam fel őket, és mondjam el nekik ugyan azt, amit leírtam (nem szó szerint ezt mondták, de ez volt a lényeg). Ezért azt mondtam, hogy nekem ez drága mulatság, hogy én hívogassam őket, megadtam a telefon számom és hogy mikortól vagyok elérhető. Erre csak annyit mondtak, hogy nekem kell őket felhívni mikor elérhető vagyok. Ez most minden hónapban meg fog történni, levonnak 2,990 Eurót?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- Battlefield 6
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest