- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Leszedtem, és a fények szebbek lettek, valamint van valami ködszerű effekt, ami szintén nem árt a játéknak, köszi!
Különben komolyan mondom, nem értem, miért kell ENNYIRE ekézni ezt a játékot. Gondolom nem mondok nagy baromságot, ha azt állítom, hogy filmes univerzumban játszódó PC/konzol játék csak ritkán sikerül. Egy ilyen népszerű franchise-nál pedig nagyon magasan vannak az elvárások. Az, hogy a páncélozott katonára rámegy a tár (nem a basebal sapkásra, hahó) nem tartom baromságnak. Ami böki a csőröm, az általában szól az egész FPS-stílusnak, meg amerre felé halad. Ez egy jól megtervezett interaktív cső, amit "pálya" néven emlegetnek. Vannak ilyen játékok szép számmal, mint pl. a vitatott CoD sorozat. A következő, amit rühellek, az a telibescriptelt játékmenet, mintha egy lézerkapun átmennél, és utána jön a jól megérdemelt "jutalmad".
Mint mondottam volt, ezek általános betegségek. Nem találtam villódzó textúrákat, falba beragadó hullákat (eddig), sem elakadást elősegítő pályadesignt, tovább ne menjek, kifagyás sem volt. Az persze paraszt húzás, hogy a DX11-es cuccokat mindenféle konfigtúrással kell kiszabadítani a játékból, de már muszáj volt kiadni a játékot.
Már másodjára kezdtem neki, szóval ez egyáltalán nem egy sz játék. Ez egy jó erős közepes.
Új hozzászólás Aktív témák

- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs