Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rigo88

aktív tag

ez a link2sd ha van ext2/4 partíció akkor a rendszeralkalmazásokat is átpakolja a sd kártyára?

mégegy ígérem nagyjából utolsó kérdés :)
    melyik módszerrel tudom az eredeti állapotot visszaállítani? az android update managerrel maradt szemét itt ott. ez létezik, vagy csak nem takarítottam le rendesen a simkártyát?
    r

• rigo88

aktív tag

üdv
    bár ősrégi a topik hátha ideszagol valaki:
    a telót nem kiválasztottam, az választott engem. rálicitáltam jónéhány gps képes smartphone-ra és ez nyert.
    a problémám csupán az, hogy a memóriát leszámítva többre is képes mint amire használom, és azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e a memóriakártyáról valahogy adni neki ramot, amitől utána nem záródnak be randomra a kevés memória miatt az alkalmazások?
    rootoltam, az igo mellett rendkívül hasznos térkép programot sikerült kitörölnöm mert a többit nem volt szívem. az operatív memória ettől viszont nyilván nem lett nagyobb csak a telefon belső tárhelye ami egyébként tökmindegy mekkora mivel van benne memóriakártya.
    két kérdésem van tehát lehet-e növelni a memória méretét (amt a programok futtatására használ a telefon, nem a tárolására.)
    a második pedig, hogy milyen mérnökök és tervezők dolgoznak az alcatelnél akik nyugodt szívvel kijelentették, hogy fikányi memória elég egy szmartfónnak? :)

a memória olcsó dolog. személy szerint a htpc-mbe 4et pakoltam mikor szerintem 1 max2-vel is elmegy. az asztalimba van 8, 4gyel simán elmenne. de mégegyszer mondom OLCSÓ... mit spórolnak vele :)

Új hozzászólás Aktív témák