Aktív témák
-
BluEyes
őstag
1. Megnézed a vezérlőpult/rendszer/hardver/eszközkezelő ablakban,hogy a hálókártyáid benne vannak-e a listában és van-e valamelyiken vagy bármi máson nagy sárga kérdőjel, vagy piros ''X''.
?= nincs feltelepítve a kártya drivere
x= le van tiltva az eszköz
A kábelt abba a kártyába dugjad, amelyiken nincs semmi hibajel. Ezután a legegyszerűbb, ha a gépet és a kábelmodemet is kikapcsolod úgy 15 másodpercre, majd először a modemet, majd ha talpra állt (tesztelte magát meg a hálót,és megtalálta a hálózatot -kb.fél perc) a számítógépet is kapcsold be. Szerintem rendben indulnia kell a netnek.Sok sikert! -
Sunzi
aktív tag
Akkor fogod, átdugod, és legegyszerűbb, ha újraindítod a géped.
Ha eddig nem piszkáltál semit, akkor a másik kártyához is default telepítve vana TCP/IP protokoll, és alapértelmezetten DHCP-től várja a beállításokat.
Ha kábelneten nincs DHCP (láttam olyat), akkor neked kell ehhez a kártyához tartozó hálózati beállításokat beírkálni(IP cím, subnet mask, default gateway, dns address), ami a legegyszerűbb, ha lemásolod a másikból, vagy arról a papírról, amit a szolgáltató küldött. a régi kártyát én csak ez után szedném ki, de a megoldás sikerességétől teljesen független a dolog.
Mindez akkor igaz, ha az alaplapi kártya nincs letiltva, és fel van nagyjából telepítve... -
matyics
őstag
Kábel netem vam. Tehát nem ADSL és nem is Chello. A helyi kábel hálózathoz csatlakozom.
-
matyics
őstag
Segítséget kérnék tőletek!
Hol lehet állítani azt, hogy az alaplapi hálókártyáról menjen a net és ne a PCI-os kártyáról. Alapból a PCI-ost állította be magának a Winfos.
Help my!:Y
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest