Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Ja a Joker jegy.....de egyszerűbb úgy elkészítei, hogy egy használt régi jeggyel együtt dugod be a lyukasztóba (felülre a régi jegy). Az automata kivágja az alsó jegyet is, de nyomtatni ugyi nem tud rá > kész is a havibérlet....(mondjuk ilyen formán csak metróba használható, átszálló jeggyel akár több vonalra is. A jegy a sok hordozástól kb. havonta 1x cserélendő..........) Ha kijáratnál, vagy bejáratnál ellenőr van, akkor meg jöhet a ''pszihikai hadviselés''...magyarán kinézed a leghátsó ellenőrt és egyenesen a szemébe nézve közelítesz hozzá, közben látványosan kotorászva a zsebedben (a többi nem állít meg, mert látják, hogy az egyikük felé mész megmutatni a jegyed), amikor már elég közel értél (ergo a többi ellenőr már nem rád figyel) éles kanyarrral továbbmész. Még egyszer sem állítottak meg x év alatt.( Néha ''jó'' fiú vagyok és odaadom magamtól a Joker jegyet....max megkérdezik hol száltál fel, de nem tudnak mit tenni veled. Egyszer az egyik azt kérdezte: ''Jó egy hónapig utazni 1 jeggyel?'' rámosolyogtam és mondtam, hogy jó.......majd felrobbant, de nem tudott mit tenni.
) Nem is tudom mióta nem vettem bérletet, de szvsz ennyit is érdemel a BKV szolgáltatása..........nálam is egy ellenőri inzultussal kezdődött a bérletvásárlás szüneteltetése, azóta meg praktikus okokból nem veszek bérletet....lehet fújjogni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Nem is tudom mióta nem vettem bérletet, de szvsz ennyit is érdemel a BKV szolgáltatása..........nálam is egy ellenőri inzultussal kezdődött a bérletvásárlás szüneteltetése, azóta meg praktikus okokból nem veszek bérletet....lehet fújjogni...