- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Williamgrant #24724 üzenetére
Kb. 5 perc volt...Persze ha igazán igényesen akartam volna, akkor rá ment volna félóra, de úgy érzem, ez itt most nem volt feltétel...
-
Vesa
veterán
válasz
Williamgrant #24722 üzenetére
Mé?
-
Márton
nagyúr
válasz
Williamgrant #24676 üzenetére
akkor hagyom, annyit nem ér.
köszi -
Márton
nagyúr
válasz
Williamgrant #24674 üzenetére
Na így már érthetőbb, köszi
Megpróbáltam összefűzni így:
i_view32.exe c:\stadium.tif /extract=(c:\temp,jpg)de csak 2 db 256x256-os képet mentett el.
A Photoshop össze tudja rakni 1 képpé, jpg-be?Nem értem miért így rakják fel. Elég régóta benne vagyok a videó/grafika világában de ezzel még nem találkoztam..
-
Márton
nagyúr
válasz
Williamgrant #24671 üzenetére
ezt most nem értem
-
Márton
nagyúr
válasz
Williamgrant #24663 üzenetére
Hogyhogy 2 oldalas? Az dokumentum szokott lenni, nem?
Mivel nézted te?
Valóban page down-nal mutat az irfan egy másik 256x256-os képet.
De ez egy sokkal nagyobb felbontású, elvileg. -
Met
nagyúr
válasz
Williamgrant #24666 üzenetére
99,9%
-
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #24653 üzenetére
Értem köszönöm.
Most a PHP-t kezdtem el olvasni...@(#24654) Vesa
Köszi neked is.
Persze tudom, hogy így van. Ezért is kezdtem el vele foglalkozni még anno, de csak nagyon alap szinten, mert érdekel.
Nah de majd meglátom, hogy hogy alakul a jövőm és mire mennyi időm lesz. -
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #24648 üzenetére
Hát igen, van benne valami.
Meg úgyis rá kellene gyúrni az angolra is.@(#24649) aldebaran
Köszi.Ha napi 2 órát tudnék foglalkozni vele, és mondjuk 1200 órával számolva, akkor kicsit több mint 1,5 év múlva már akár expert is lehetnek.
Mondjuk jó lenne, de sajna úgy sem tudok ennyit foglalkozni vele, nah meg lusta is vagyok.Amúgy ha valaki ilyen melót szeretne, akkor merre lehet elhelyezkedni vele?
Meg nem feltétel ilyen helyekre valami bizonyítvány? Vagy elég ha mutatsz pár referenciát magadról? -
BonFire
veterán
válasz
Williamgrant #24641 üzenetére
Profinak akkor vagy tekinthető, ha segédanyagok nélkül önállóan le tudsz futtatni fejben tetszőleges pixelmanipulációt, vagy legalábbis sejted a végeredményig elvezető utat és azok lépéseit. Ehhez olyan gyakorlat kell, ami tényleg 1000+ óra fölött válik rutinná.
Nem kell ismerj minden eszközt kívülről-belülről, de amelyekre specializálod magad, azokkal hatékonyan tudsz jó minőségű munkát végezni.
-
válasz
Williamgrant #24641 üzenetére
az a 3-4 hónap azt jelenti hogy minimum 1000 óra
-
Vesa
veterán
válasz
Williamgrant #24635 üzenetére
Gondolom ez egy akciós ajánlat, tehát valószínűleg igen, átkerülsz a normál csomagba! Esetleg kérdezz rá a supportnál...De túl nagy rizikód nincs, mivel lemondhatod az előfizetést. Azt viszont nézd meg, hogy milyen módon bill-eznek, mert ha recurring billing-es a csomag (nem hinném, de jobb ha megnézed), akkor a lejártát követően ismét behúzhat egy évet a kártyádról és már nem biztos, hogy akciós áron teszi!
-
Vesa
veterán
válasz
Williamgrant #24632 üzenetére
Nem lesz könnyű dolgod, én már 2 éve sem találtam CS6-ot sehol. Nem vészes a CC előfizetés ha más nem kell mellé, akkor a Photography Plan 13 dollár körül van és kapd PS mellé a Lightroom-ot is.
Ha belegondolsz, a CS6 300eFt volt anno, a CC fentiekkel kb. 45k évente, tehát jó 7 évig elvagy abból, amit ráköltenél a CS-re, és ahhoz nincs LR sem... -
BonFire
veterán
válasz
Williamgrant #24632 üzenetére
Használtan az eBay-en vagy az Amazonon kell nézni. Bár kétséges, hogy az Adobe engedi-e aktiválni, mert ugye nem maga a telepítőkészlet beszerzése a nehéz.
-
Vesa
veterán
válasz
Williamgrant #24629 üzenetére
CS-t már nem nagyon, max használtan de az is ritka mint a fehér holló! Nincs forgalomban már 3 éve (CS6 volt az utolsó). Előfizetni tudsz a CC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest