- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mibog
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
fogalmam sincs....
könyvből tanultam az indesign-t, és annyit tudok amit ott olvastam, amit Te itt segítettél, meg amit a nyomda nem sajnált tőlem hogy elmondjon....
azt mondta a nyomdász hogy az Indesignben ne használjak PSD fájltípust meg vetett árnyékot meg effekteket meg jpg-ket... meg úgy egyáltalán....
biztos az üres fehér lapot nagyon szépen tudja sokszorosítani....
de én mertem psd-vel és jpg-vel teletűzdelni, mertem árnyékolni... lehet ez volt a baj?
mindenesetre a proof nyomtatásnál lefagyott a gép... mondjuk tavaly is ez volt...
állítólag soha senki másnál nincs ilyen probléma...
ezt azért értékeltem nagyon, mert ráadásul a főnökeimnek mondta a drága nyomdászarc.
egyébként még a post script-írást is Te magyaráztad el nekem
mer nem jó ám úgy simán pdf-et írni, hanem ps-ből kell készülnie 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest