Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Helló!
Nekem most egy ilyen lapban Celeron 1,2 van egy 9200SE kártyával. Szerintetek érdemes lenne bővíteni PIII 1,4-es procira meg valami jobb vga-ra? Mi a legjobb, amit érdemes belepakolni?
-
Hequila
őstag
Igen, az én lapomra is 4x-es AGP volt írva... Bizonyára néhány kártyánál ezt teljesítette is, de nem volt igazán jó kompatibilitási tényezője. Szvsz próbáld meg másik lapban, és ha másikban megy, akkor inkább a lapot cseréld, mint a vidkart. Ma már jobb FCPGA-s lapokat lehet kapni használtan potom pénzért (bár viszonyítás kérdése, hogy mi az, hogy potom pénz).
-
ko
tag
Elméletileg oda van írva a papírjaiba, hogy kezeli a 2*, 4* és 8*AGP-t is.(A VGA)
A lap pedig:2* és 4*AGP-s.
Most van benne egy TNT2-es karesz, azt tökéletesen kezeli, FX5200-zal meg fel sem pörög
Így nem tudok az égvilágon semmit sem kezdeni vele
Be sem jön a kép a monitoron, csak a TNT-vel.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Nekem régebben volt egy Azza 694 BX lapom (gondolom csipkészlet ugyan az), az nem keelte rendesen a Ti4200-est! Csak 2x AGP mellett volt hajlandó működni vele! Na most hogy a 5200 FX támogatja-e a 2x AGP-t, azt nem tudom, mint hogy azt sem, hogy ha támogatja is, akkor egyáltalán működni fog-e. De van egy mondás, miszerint pudingnak evés a próbája; próbáld ki előtte, és teszteld orrba szájba (3DMark és hasonlók. Ha minden jó, akkor működik.
-
Printszkrín
senior tag
Nem értjük a kérdést.
Végül is miért ne? Én viszont nem vennék FX 5200-at. -
ko
tag

-
ko
tag
Up!

-
ko
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ez a lap(694TA) megfelelően tudja-e kezelni ezt a VGA-t.VGA:Inno3d FX5200 128Mb/64bit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így nem tudok az égvilágon semmit sem kezdeni vele