- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van.
Nekem ASUS P4P800 van.
Tünet: Ha elindítok egy játékot, akkor az integrált hangkártya hangja 2 perc után eltűnik, pedig windowsban tök jól működik, mp3 vagy filmnézéskor.
Említettétek az órajelet. A procim fr.-ját nem lehet állítani stabil 3GHz.
Valahonnan töltöttem le egy friss drivert, de így sem volt jó.
Mi a szar baja lehet? Tud valaki segíteni?
Pedig az ember elvárná, hogy ha ilyen drága alaplapot vesz, akkor az int. hangk. működőképes legyen! -
Arnold2
őstag
Jelentem a próbléma megoldódott neki!
Vett egy hangkártyát!
Ha netalán valaki egyszer idetéved és tudja a választ erre a problémára akkor ne retelje ide írni!
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Hát akkor UP ot a fórumnak mert már én is tanácstalan vagyok az ügyben.
Akkor már csak egy maradhat hátra?????? ''A'' reinstall?? -
mipet5
csendes tag
Nem, küllső elváltozás nem látható.
-
mipet5
csendes tag
Hát ilyen nincs, berakom az összes összeszedett .inf fájlt 1 mappába, Driver frisssítése, adott hely szerepeljen a listán és mégis az MPU-401 es alapot rakja be. Ha chip-baj akkor azt most megnézem, égett-e sérült-e !
-
Viktor77
titán
-
mipet5
csendes tag
Szerintem nem érted,mi a bajom. Driver van 1 millió, de ha nem látja a hangezközt, nem alkalmazza azt!!!
-
Viktor77
titán
Aha. És BD7-II-re miért akarsz VIA-s drivert tenni, mikor semmi nem az benne?
MOD: Legújabb Realtek driver: Bővebben: link -
mipet5
csendes tag
Az alaplapomat már frissítettem, a driverek közül a WDM felment de semmi hatás, a másik , VIA driver pedig azt mondja,hogy nem találja az ezközt ( VIA AC97 chipset isn't found in this system).
-
no2oxide
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ugyanez volt a problémám. A kisebbik gépemben van egy AMD VIA Chipset-es K7VTA3-as alaplap, rajta egy AC' 97-es int. hagkártyával, 2.1-es, 18 bites full-duplex hangrendszerrel. Az alaplapi CD-n csak gyenge WDM drivert van. Hol működik, hol nem. De az utóbbi fél évben inkább nem... Na mindegy, találtam egy jó driver.
Driver:
Bővebben: link - VIA Chipset-es
Mipet5, neked, az alaplapod cuccai:
Bővebben: link
Ha ez nem jött be akkor írjatok vissza... -
Arnold2
őstag
Ja!
Erre én is kiváncsi lennék.
Szóval UP! -
mipet5
csendes tag
Hát a driver felmegy,de nincs hang. Vezérlőpult-Hangok- ban ''nincs lejátszó ezköz'' t ír.
Elvileg a gép indításakor boot előtt ott kéne legyen az USB vezérlők meg mik után a hangkártyának is felsorolva lennie de nincs ott. -
mipet5
csendes tag
Az alaplapon( ABIT BD7-II) lévő integrált AC 97 hangkártya nem akar működni. Régebben működött, de most nem akar. A SB hangkártyát kivettem,hátha amiatt kapcsolta ki,de így sem jó. A BIOSban Auto-ra van állítva az érzékelés. WinXPSP1-em van. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest