- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
Aktív témák
-
pitymok
csendes tag
...hiba kód alapján proci és memóriát jelez! Pontosabban a proci túlmelegedését illetve a ram vmilyen rendellenességét.
A ramokat kicseréltem....a hiba továbra is fent áll.
A Proci melegedése sem jelent gondot mert vagy 20 fokkal a határ alatt van.
Plusz amikor tök hidegen bekapcsolom a gépet akkor még semmilyen formában nem lehet melege.De mivel biztosra megyek raktam bele plusz hűtőt...jelenleg ezt használja a család hűtőszekrényként
Ergo ötletem elfogyott....és amit a legjobban utálok hogy teljesen randomban jön elő ez a problem....bár folyamatos lenne mert azt hamar ki leetne szűrni de nem...
Utcsó reményként egy Bios frissítés maradt....igenlő és támogató válaszokat várok, miszerint ettől az akciótól meggyógyulhat?!
R -
Szten Márs
nagyúr
-
pitymok
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna segiteni megköszönném!
A gép bekapcsoláskor figyelmeztető hangot ad! (olyat mint pl. amikor a proci melegszik ninó-ninó)
Ám sajna nem minden bekapcsoláskor mert akkor elég hamar lehetne lokalizálni a problémát.
Teljesen random módon csinálja, van amikor az 5.-ik bekapcsra van amikor a 7-re..stb.....össze- vissza.
Amikor ez a hang vagyon akkor el sem indul a gép.
Sem a hőfok sem a memória nem lehet mert azokat leteszteltem.
Ha vkinek volt már ilyen problémája és megvan a megoldás kérem jelezze...mert kezdek megőrülni! Előre is kösz!
Üdv:
Rolando
Aktív témák
Hirdetés
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest