- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
senior tag
válasz proradeon #36 üzenetére
mondjuk jó kérdés, hogy hány ember veszi észre hogy throttlingol egyáltalán. Az nem azt jelenti, hogy tűzforró és már nem mennek rajta a cuccok rendesen, hanem azt hogy már visszavett a teljesítményből, hogy fenntartsa a használhatóságot, de még minden szépen működik. Nincs ezzel baj, csak innentől a SoC benchmark pontszámai és csúcsteljesítménye már csak marketing adatok, nem pedig hosszú távon valós paraméter.
Amikor benchmarkot fejlesztettünk, abban volt is ilyen teszt, hogy hosszú távú terhelés esetén hogyan teljesít a SoC és előfordult, hogy átrendeződött az "erő" sorrend a megoldások között, amit itt a fórumon is sokan szeretnek összehasonlításra használni.
-
Ricardo
titán
válasz proradeon #36 üzenetére
"Mondjuk a Galaxy S21 az nem Snapdragon, hanem Exynos. Utóbbit én nem vennék."
Így van. Nem snapdragon.Csak arra volt példa, hogy a felső kategóriás cucok is tudnak throttlingolni, amint melegebb idő van, és kicsit kihasználnád az erejét. Igaz a kamera használatot tekintve nem az átlagot képviselem.
Sok találat azért nincs mert nem folyamatosan emlegetik az emberek. Például mikor én belefutottam, rákerestem és , nyugtáztam, hogy nem egyedi probléma, tehát nem az én telefonommal van gond, hanem ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest