Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
Nem tudom Te mit értesz normál városi por alatt, én ezt értettem. Azt, hogy mennyi van belőle azt hiszem az év eleji "forgalomkorlátozó intézkedések" jól szemléltették. Ez esetben a méretbeli különbséget el is lehet felejteni, arról nem beszélve, hogy "szellőző és venti eldugításból" eredő túlmelegedés kapcsán hoztam fel a dolgot, ahol meg pont a nagyobb szemcseméretű részecskék okozhatnak több galibát.
Annak örülök, hogy legalább Te is baromságnak tartod a dolgot, mert az odáig rendben van, hogy nem katonai szabványok szintjének elérése a cél, de hogy dohányzás miatt ugrik a gari, nem kicsit ciki. Ráadásul nem is az itt emlegetett fizikai károsodásra hivatkozva, hanem egészségügyi kockázatra...

-
Mac!
aktív tag
Ha olvastad a linkelt cikket, akkor láthattad, hogy egészségügyi okokra hivatkozva utasították el a javítást.
Azt pedig te sem gondolod, hogy a cigifüst komolyabb lerakódást vagy dugulást eredményezhet, mint a por, amiből a nagyvárosokban (legalábbis itt Bp-en) van bőven.
-
Mac!
aktív tag
Azt hiszem, kicsit átcsúsztunk a feltételezések ingoványos mezejére. Nem, nem dohányzom, és igencsak érzékeny vagyok a cigifüstre. De ha már itt tartunk, szintén személyeskedés nélkül: az elvakult fanatizmustól szintén hányni lehet, mert én annak örülök, ha valaki a szart is aranynak látja, csak ne akarná mindenáron eladni nekem...
-
Mac!
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat