Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Bocs, nem tudok segíteni, csak kíváncsi vagyok én is mi lesz megoldás. Nem olyan könnyű szerintem, mert virtual usert a useradd -d /dev/null -s /bin/false usernév lehet, de annak se home mapja, se shellje nincs ekkor. Vagy talán az adduser script vázából alakítani egy megfelelőt, de nem piskóta átszerkeszteni. Vagy olyan home könyvtárat létrehozni amiben csak a számára létrehozott /home/bin/ssh parancsfilehoz (chown, chmod is átállítani) férhet hozzá. (/etc -ben lévő a pam.d, profile, hosts.allow, ssh talán ott kéne
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Android felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)