- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #6720 üzenetére
Amikor legutoljára debiant telepítettem netről üres gépre és full grafikus cuccokat akartam, kb. 750 megát töltött le a netről az alap felületig, meg még vagy 320 megát, amikor a TeX-et is felraktam. Szóval egy cd szerintem kevés, az első dvd vagy 2-3 cd valószínűleg elég.
-
VaZso
senior tag
válasz
Speeedfire #6720 üzenetére
Mindegyik disztribúció úgy van rendezve, hogy a legfontosabb dolgok kerülnek fel az első CD/DVD-re, és az általában legkevésbé fontosak az utolsóra.
Szerintem az első DVD bőven elég, vagy az első 2 CD kb.
...de ha van net a gépen, akkor érdemes lehet egy alap lemezt letölteni (pl.1. CD) és a többit közvetlenül a csomagkezelővel, neten keresztül. Így elkerülöd, hogy egy csomó felesleges dolgot tölts a netről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest