- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Netfone
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano #29703 üzenetére
Sajnos a munkahelyi munkaállomásokon windows van, és úgy, hogy minden nap leállítom, másnap elindítom, az XP sp2 volt az első, amivel nem volt különösebb stabilitási problémám (az más kérdés, hogy egy csomó mindenben rám akarják erőltetni a f@szságaikat azóta is). Megkacsáztam, 2004 augusztus 25-én jött ki, kb. fél év után kaphattuk meg. Szóval addig stabilabb volt az otthoni linuxom...
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano #29703 üzenetére
Na jó, nem 24. 16-18 ? 96-ban Netscape navigátoroztam faternál a cégben és néztem a DOS után az űrtechnikát, utána jött egy ősrégi SUSE, amivel elkezdtem kapizsgálni egyáltalán, mi az a Linux, utána jöttek az első szopások VMWare-el, hát az ja, úgy kb. 2000-es évek első fele, pont gimi után. Akkoriban még jobban érdekelt az IT, mint a punci, érdekes módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest