- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
JulesTS #1469 üzenetére
Ez az ár is csak most akcióban ennyire megérős nem?
Nyilván iRacinghoz képest amúgy is, de így végképp jobban megéri, csak még nem állt össze nekem aki inkábbcsak online játszik, mit tudok vele kezdeni?!Ha LFM nem menti meg a játékot, akkor itt multiplayer élményeket annyira nem lehet hajtani nem? Gondolom iRacing multiplayer szisztéma nincs mögötte úgyhogy csak értelmetlen open lobby-k vannak, magyar ligák pedig nem nagyon pörögnek ezzel ugye?
-
-
Laby
őstag
válasz
JulesTS #1464 üzenetére
Eddig teljesen hidegenhagyott ez a Raceroom téma, de így hogy lesz LFM-en a játék és így hogy megnyitottam a játék oldalát és a kedvenc DTM korszakommal promozzák igencsak megmozgatott bennem valamit.
90-es évek eleje volt a túraautó aranykora számomra.
Milyen ez a DTM mód? Sima AC-ban tudok egyedül körözgetni vele, de jobb lenne valami más élményt is szerezni, akár itt Raceroom-ban. Kuplung, H váltó jól meg van csinálva a játékban? Élvezhető a fizikája? AC-hez képest milyen? Egy kis kedvcsinálót írjon nekem valaki.
-
mmdms
addikt
válasz
JulesTS #1433 üzenetére
Es azt is hozzatennem, ilyen kiraj ai-al meg nem talalkoztam, rendesen hozzad viszonyitva helyezkedik a palyan, vedekezik, ha eszbe kap h mellette vagy mar hagy helyet, nem szorit le vagy utkoztok, rendesen csatazik ellenem. Az elso simulator amiben singleben sincs hianyerzetem.
-
mmdms
addikt
válasz
JulesTS #1431 üzenetére
Baszkiiii hat kibokte a szemem.
Boccsss ezt beneztem.
Amugy a kisebb kategoriak baromira tetszenek, hihetetlen jo a ffb, az auto sulypontathelyezese es terhelesvaltasat nagyon eltalaltak, eskuszom jobb mint acc. De hogy osszesen 35 ember online es ok is 6-7 szerverre oszlanak el, ez igy eleg halott. -
tutuhawer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest