- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Garmin topik
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
válasz
steveetm
üzenetére
Szia! Köszönöm az irányba igazítást! Közben sokat olvasok és tisztul a kép, de te is sokat segítettél a X-ek terén!
A grafikus felületre nem lesz szükségem, igazad van, mert nem is lesz kijelző a kütyün üzemszerűen. Ami nekem kell, az egy C fordító, meg egy jó editor. Aztán kell majd infó, hogy hogyan érem el a soros portokat és ha szükség lenne rá, hogyan kezelem a GPIO-t, hogy az RS485 irányokat kezelni tudjam. Aztán az erhernet területe is kérdéses lesz, mert valahogy adatokat kell átadjak a PC-nek.Az OS esetében oda jutottam, hogy a Bananian-t próbálom ki. Ez egy Debian 7 Bpi-re fordított verziója. Kíváncsi vagyok, van e más javaslat!
(Holnap itt lesz a Bpi remélem, tudok valamit valóságban is próbálni, addig is köszi minden segítséget és várom a további fejtágítást!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A grafikus felületre nem lesz szükségem, igazad van, mert nem is lesz kijelző a kütyün üzemszerűen. Ami nekem kell, az egy C fordító, meg egy jó editor. Aztán kell majd infó, hogy hogyan érem el a soros portokat és ha szükség lenne rá, hogyan kezelem a GPIO-t, hogy az RS485 irányokat kezelni tudjam. Aztán az erhernet területe is kérdéses lesz, mert valahogy adatokat kell átadjak a PC-nek.