Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
YES YES YES ,total commander segitett egybol kitorolte,egesz klassz kis progi,szoval koszonom Mindenkinek es bocs a zavarasert.
-
gézu
őstag
válasz
MoP_FX 57 #10 üzenetére
Bővebben: link
Innen tudsz dos-os fájlkezelőt tölteni. -
umiki
tag
válasz
MoP_FX 57 #10 üzenetére
pl Spybot-ban van olyan funkció (meg azt hiszem a regclean-ben is), hogy ki tudod szedni az automatikusan induló file-ok közül azokat, amelyek nem tetszenek (ha nincs kedved registry-t bogarászni). Utána valszeg törölhető. Egyébként érdemes még egy chkdsk-t is lenyomni, hátha sérült a file-rendszer azért nem törölhető.
-
MoP_FX 57
őstag
Csokkentett mod nem segitett,ugyanaz a hiba.Valaki linkeljen lecci egy norton commander letoltheto verziot mert keptelen vagyok megtalalni.
-
vtechun
veterán
próbáld meg norton commanderrel törölni, nekem a legtöbb ''törölhetetlen'' fájlt törölte...
-
Trak
addikt
Próbáld meg vlamilyen commanderrel kitörölni. Ha nem megy, akkor csökkentett módban. Ha még mindig nem, akkor csökkenetett módban commanderrel
De ajánlom ezeket a topikokat is:
Bővebben: link
Keresővel találtam -
MoP_FX 57
őstag
Sziasztok tehat letoltottem egy fajlt es amikor ki szeretnem torolni akkor azt irja ki hohógy nem lehet torolni mert mas szemely vagy program hasznalja.Ez egy exe.Megneztem feladatkezeloben,nem fut.Segitsetek mert zavar ,hogy nem tudom torolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest