- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Azért inkább maradjunk ezen topicok valamelyikénél.
Ezt zárom.
-
spe88
senior tag
Üdv!
Tudom van pár topic ahol foglalkoznak pdf-ekkel, de nekem kissé összetettebb a problémám.
Szóval kipróbáltam már pár progit, de amire nekem szükségem van, ami sztem nem egy bonyolult dolog azt vagy egyiksem tudja, vagy szerény képességeim vannak a program használatához.

A problémák:
1 - Adott egy PDF mivel ezek nem szerkezthetők elkezdtem keresni DOC-ba konvertálót. Na most ami tökéletesen működik, olyan nincs!! Vagy betűk nem látszanak ,szétesnek a képek, sorok, szóval szar az összes!
Ezért gondoltam valami PDF szerkesztőt kipróbálok, na most normálisat ebből sem találtam, még az Adobe Pro X sem képes arra amit szeretnék, vagy nekem túl bonyolult a használata egy Wordhöz viszonyítva. (Még a margót is képtelen voltam benne beállítani)
A konkrét feladat: Adott egy több oldalas szöveg, képekkel, képletekkel, görög betűkkel. A margót és a sorközöket szeretném kiszedni/csökkenteni. Miközben a szövegszerkezthető marad (kisebb betűtípus/sorkizárt stb.) A margót, úgyhogy az egész dokumentumra érvényes legyen (ne kelljen oldalanként, soronként...), utóbbi nyilván "kézzel"megoldós.
2 - Ha több PDF-em van egyszerre képtelen nyomtatni mindet úgyhogy egyként kezelje ezért szükségem van egy egyesítő/splittelő programra.
3 - Szintén egyszerű progi, ami tud JPG-ket PDF-be és vissza is konvertálni (tudom van online, de nem mindig van netem...)
4 - Egy egyszerű, gyors, űrlapokat kitölteni képes, nem bugos, böngészőbe beépülő PDF olvasó.
Tudom Google a barátom, higgyétek el rengeteg editort, olvasót, konvertert letöltöttem, de egyiksem ért semmit, ezért konkrét bevált progikat keresek!
Köszönöm, ha bármelyikre is tudnátok egy normális megoldást találni!
Üdv,
Spe
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest