Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Alarikman #18 üzenetére
Hogy érted hogy a lehetőségekhez képest? Én úgy értettem amit írtam, hogy egy jó fogyasztású felső-közép soc jobb mint a 10 mp után throttlingoló aksihorpasztó top vonal. Gcam úgyis lesz rá, onnantól a kamera tuti megugorja azt a szintet amit egy telefontól el lehet várni, meg amúgy már gyárilag is. Simán hozni fog 7-8 óra sot-ot 120Hz-en, 60-on meg szerintem 10 fölött. Innentől a vezeték nélküli töltés totál felesleges, sebesség simán állat jó, és még jack is van egy normális füles számára. Az F5 meg flagship killer lesz annyiért mert a többi flagship meg 3x anyi lesz. Ja és nem beszélve a developer közösségről, hogy 5 főverzió váltást túlél ha valaki erre gerjed. Nagyon sajnálom hogy a Oneplus már nem az ami volt anno, ez lehet az utódja esetleg. Ha érted mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest