Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz Kicker #175 üzenetére

Rendicsek, igyekszem úgy fogalmazni, hogy teljesen konkrét legyen, semmi áthallás, és korábban elhangzott információkat se kelljen hozzá felhasználni.

Kifejtettétek az általatok üdvösnek tartott férfi-női kapcsolat mibenlétét. Erre jópárszor rákérdeztem, melyik is nektek a klasszikus, erre még semmiféle válasz nem érkezett. Azt viszont le lehetett szűrni, hogy az a fajta lehet, ahol a férfi dolgozik, viszi a pénzt haza. Az asszony otthon ül, háztartást vezet, és várja fincsi vacsival a férjet, aki a pénzt keresi, tehát eltartja.

Erről írtam, hogy ez egyfajta keveréke olyan felfogásoknak, ahol a nőt butának tartották. Le merted írni, hogy a te felfogásod bizonyítottam A helyes felfogás. (Ez a mondat pedig így enyhén vicces.) Ha szerinted ez az út az egyetlen helyes, akkor abba beletartozik az is, hogy a férfi magasabbrendű, mert ő tart el mindenkit, a nő csak kisegít otthon.

Ezért kevertelek bele Tildy hozzászólásába. Ok-okozati összefüggés, példa, megvilágítás, ésatöbbi. (Honnan tudod, hogy törpe vagyok? :F )

Sipi

Új hozzászólás Aktív témák