- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
Hali!
Egy csekély módosítást osztanék meg a 755k egeremről.
Ennek dönthető a görgője, én meg karmosan fogom, ezért ha nem pont felülről, vagy a vezeték felől nyomom a görgőt, akkor igen hajlamos jobbra-balra dülöngélni, illetve sokszor elengedi a sima görgő nyomást ez miatt. Had ne mondjam, hogy például játékban gránátot tartanám, erre puff, eldobja elém, görgő meg kattog jobbra-balra.
Erre azt találtam ki, hogy a görgő rugóját kicserélem, hogy az egész magasabban álljon, illetve a görgő kapcsolóját megemelem, így kisebb nyomásra is csak a görgő kapcsolójához ér hozzá a műanyag pöcök.
Felhasznált anyagok: egy toll rugója, és egy kis szigszalag.
A rugót félbevágtam, majd egy menetet még levágtam mindkét végéből(félbevágva még túl erős). A vágott részt beleillesztettem a régi rugó helyére, és a sűrűbb részt tettem a görgő csonkjára.
A szigszalagból vágtam egy 2mm széles darabot, majd azt 3 felé vágtam, és egymásra raktam ezeket. Kipróbáltam, 2 réteg nem elég, 4 meg sok. Ezt szépen ráraktam a görgő kapcsolójára, összepattintottam az egészet, és voálá. Akárhol nyomom a görgőt, csak a görgő gomb funkció nyomódik le. Ha relatíve erősen nyomom oldalra, akkor nyomódnak csak le a dőlés funkciók, amit amúgy nem használok.Illetve mivel más nem volt itthon, csavarlazítóval befújtam a görgő érzékelőjét, és pöpecül megy, nem szaggat,ugrál, egy kattanás, egy görgetés a megfelelő irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fotók, videók mobillal
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest