Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spinoza
csendes tag
A drivert rendszergazdaként telepítettem, csak ha korlátozott jogokkal használom a gépet, akkor nem múködik az office funkció. Ez a kisebb bajom. Amikor egy kicsit magára hagyom az egeret (akár 2 perc is lehet), akkor lefagy, nem reagál. Ugyanez megtörténik használat közben is rendszeresen kb 20 percenként. Ha kiveszem és újra bedugóm az adót, akkor megint használható. Gondolkozom, hogy visszaviszem vagy.... Nem értem mi is zavarhatja a jeleket?
-
spinoza
csendes tag
Úgy tűnik rájöttem, mi a hiba. Hogyha rendszergazdaként jelentkezek be a windowsba, akkor az office gomb működik. Viszont én nem szoktam úgy használni a számítógépet. Tudja valaki, hogyan lehetne az egér driverét úgy beállítani, hogy rendszergazdai jogokkal fusson a továbbiakban? Viszont elveszti a kapcsolatot továbbra is, már több driverrel próbálkoztam, egyszerűen lefagy.
-
spinoza
csendes tag
Sziasztok. Most vettem egy ilyen egeret: A4 TECH R7-70D. A következőkben szeretném a segítségeteket kérni: gyakran megszakad a kapcsolat (új elemekkel kb 1 óra tesztelés után), nem működik az office jump gomb(driverek telepítve). Akinek van tapasztalata, kérem segtsen. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest