Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Free Play Days 2024 - 38. hét: Nem kevesebb mint tíz játékot próbálhatunk ki
gp Az elkövetkező napokban az 505 Games alkotásai kerülnek a középpontba.
-
Full-size AT formai tényezőjű gépház restaurálása.
lo Már volt egy sikeres gépház felújítás korábban [link] , most egy teljes méretű AT gépház került sorra.Egy IBM klón...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Villanyautós "Type2" csatlakozót mikor tesznek rá?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
judas13
addikt
300 watt? Határ a csillagos ég.
Mindeközben megemelt 25 wattal töltöm egy elég jól ismert márka telefonját itt. A cég neve amúgy mellesleg Samsung."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
sandorambo
csendes újonc
Értem én hogy fontos a töltési sebesség, de véleményem szerint már kezd teljesen nevetséges lenni az ilyen téren való nagy számokkal lövöldözés, már kb. olyan mintha egy gyertyát lángszóróval akarnánk meggyújtani (tehát felesleges).
-
janeszgol
félisten
2000 wattosat szeretnék, hogy passzoljon a porszívómhoz. Nem kell a lassu 300W.
-
pauliboy23
senior tag
Nekem a 33w is bőven elég.
-
janeszgol
félisten
válasz pauliboy23 #7 üzenetére
Szerintem a legoptimalisabb az 50-67W. Az egy erős kompromisszum mindket oldalrol.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz sandorambo #4 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy ez csak egy elméleti maximum, 20 százalék alatti töltöttségnél esetleg pillanatokra lehet ennyi (a kettéosztott akkuk miatt max 2x150W).
B.Cs.
-
judas13
addikt
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Annyi lenne itt, szavam nem lenne akkor pontosan.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
judas13
addikt
válasz LosBlancosRM #6 üzenetére
Jó neked
Én meg ör azaz 5 wattal töltöm a kis 13-ast. Na ki győzött?[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
tixem
addikt
Kell ez, mint sz@r a zsebbe. Kinek, minek, hova? Elég aktívan nyüstölöm a telefonomat és egész nap sürgök forgok, de egy fél óra valahogy mindig akad megetetni az akkut, bőven elég. Pedig csak a samsung féle csirke 35 wattal nyomom. El nem tudom képzelni, hogy erre valakinek valós igénye van.
Kezd ez is olyan kabaréba fulladni, mint az újsütetű AI őrület. Senki nem kérte, de csak nyomják.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
veterán
Ennek igazából akkor van jelentősége, amikor mondjuk elfelejted feltenni, és tíz perccel indulás előtt jössz rá, hogy baszdki, ez elmaradt. Persze lehet kocsiban tölteni, cégnél, stb., de nem biztos, hogy ez mindig, mindenkinek lehetséges. OP12R-t használok pár hete, előtte 7 Pro volt. Az se töltött lassan - 5 éve tudta már a 30 watt körüli tempót - ez most 100W. A 8%-100% trip kábé 26 perc, de itt is az van, hogy a legdurvábban az első 10 percben löki. Szerintem ezek jó fejlesztések, és bár a 300 watt valóban nevetséges egy kissé, a fejlődés legalább ezen a téren adott. Pont, mint a 4K mobil kijelző; nem biztos, hogy kell, de ilyen alapon lehetne 320x240 is, mint a PDA korszak hajnalán.
[ Szerkesztve ]
-
hdavid1
tag
Így semmi értelme, hogy a kapacitás rovására megy.
-
joey04
titán
na ez a realme tud valamit!
-
kolle128
csendes tag
300W telefonon, közben én még nem tudok olyan laptopról, ami 100W-nál többet elfogadna USB PD-n. A 100W-nál nagyobb PD töltők is elég ritkák, pedig évek óta kinn van a spec. Nem mentek nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen