Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #270 üzenetére
"mert szüksége van rá a kártyának és a rendszeren futtatott játékoknak.
Én ezt nem állítanám Szerintem aki játékra most 4 magot vesz, azt már akkor át******ták amikor kijött a boltból"Miért is? Akkor ezzel az erővel a DX10-es, uram bocsá' a 10.1-es kártyák is feleslegesek, hiszen amit látunk a játékiparban, az még korántsem a DX10 kiaknázása, csupán néhány effekt és kész. Mégis mindenki veszi őket. Átbaszta őket a média és a PR.
Persze a négymagosok nem csak játékra jók (ami kihasználja a négy magot, ott egyértelműen előnyben vannak) és még ha arra is használjuk őket, akkor már jobban megérte, mint kétmagos társa. Persze ha játékon kívül másra is használjuk.... -
Superman
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #110 üzenetére
Valszeg igen, bár a többi játéknál nem jelentkezett ilyen jellegű hiba.
-
Superman
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #106 üzenetére
Call of Juarez demonal néhány helyen nálam voltak képhibák, mint a TDU-ban, de csak ennél a két programnál tapasztaltam ilyet.
-
Superman
nagyúr
Fogadatlan prókátorként csak annyit mondanék, hogy a ''hatmillió dolláros férfi'' (ha ezt érteni fogja valaki, díjat adok neki
) érti mit mondasz, csak úgy gondolja, hogy ez a topik tökéletesen alkalams arra, hogy a címben feltett és bújtatott témát körüljárjuk és ne nyissunk neki még egy topikot. Na ezt jól körülírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest