- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
Aktív témák
-
Konflikt
addikt
3 mag?
nemnagyon lehetett rola hallani... -
Feeling
tag
-
marcee
addikt
Ez nyilván csak az adott programok hibája, optimalizációval majd megoldják, remélhetőleg úgy, hogy a ne csak két(három, négy)szálon legyen hibátlan, hanem akkor már rögtön megoldják többre is.
Mellesleg az évek óta több processzoros rendszerekre, fürtökre írt renderprogrmak ismét tökéletesen vizsgáztak. Ergó munkára jó, ott be is hozza az árát, videókódolásra meg egyelőre nem érdemes.
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
''Of course, we used our complete benchmark suite and we actually found some programs that were not working properly. Pinnacle Studio Plus 9.4.3 crashed repeatedly. Auto Gordian Knot, which we use for encoding DivX or XviD video, could not start the encoding process because it obviously was not able to access our AVI file. PCMark crashed sometimes right after finishing the compression test''
Itt szerintem eldőlt a dolog létjogosultsága. -
slett27
addikt
Ez teccik, nagyon teccik, még ilyet !
Ezt az AMD-nél is tudják ? 
-
lapa
veterán
sok ilyet csináltam már, meg négymagosat is csak amióta elszipuztam a maradék technokol rapidot azóta nemtom mivel összeragasztani őket. pang a biznisz...
-
Incognito
senior tag
Még dolgozniuk kell a munkamegosztáson, mert ez így nem valami fényes...
Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nemnagyon lehetett rola hallani...