Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
_seth_
veterán
A cerka nekem 3.15 vagy 3.25-ön ment már nem tudom pontosan de a sandra és pcmark teszteken kívül ugyanolyan lassú maradt :D Most a 2.4C@3.3 majdnem azonos órajelen dolgozik mint anno a cerkám de inkább nem hasonlítanám hozzá :)
A cerka ellenfele a duron csak a duronnal nem foglalkozik az amd mert így is olcsóbbak a teljesértékű procijai mint a cerkák :) -
_seth_
veterán
A téma címéhez és egyben kérdéséhez visszatérve: LOL
-
ronaldo
őstag
2600+@2500mhz, 18ezerért :P
-
matuu
tag
Nem is kérdés, hogy melyik a jobb... AMD rulez, de ha már húzásról is szó van, akkor csak annyit mondanék, hogy AMD 2400+ @ 2,16
Tudom, hogy ez nem olyan nagy dolog, de kb 5 percig tartott. SZVSZ ez már sokkal jobb, mint a Celeron.
:DD -
gado
tag
válasz
Ricsipower
üzenetére
Az AMD-t érdemesebb megvenni. :) sokkal gyorsabb mint a sz@r Celeron :)
-
-
Lortech
addikt
válasz
Ricsipower
üzenetére
Most cseréltem a 2@2.66-os cerkámat egy 1800Mhz-es Applebredre, de hidd el nem őrültem meg... :)
Alapórajelen az a cerka sehol sincs, játékokban sztem egy 1700-1800-as (PR) Tbred szintjén van. -
Lord Zero
addikt
válasz
Ricsipower
üzenetére
soha ne hagyd magad megvezetni a megaherzektől!! (gondolom innen jöhetett ez a tébolyult dilemma, gyorsan felejtsd el)
a celeron, mint olyan, eleve nem hozza azt a nyers erőt, amit a mhz-ek sugallnak neked
2400as cerkát valószínűleg még egy 2200+ xp is helybenhagy, de a 2400+xp egészen tutira nagyon biztosan
kb ennyi
szerintem itt a topic vége -
anulu
félisten
hogy a topic eredeti témájára is válaszoljak:
Ezt most komolyan kérdezted? :F:U:B -
Sianis
addikt
Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni! Mindíg csak az A betűsöket szabad megvásárolni!
-
roPHka
senior tag
egyértelműen AMD!
-
difit
tag
szólj viktor apjánek majd ő rak a cerkába 1M L2-t akkor talán közelebb lesz az áemdéhez!
Amúgy meg Tuacerka RuLz ! :DD -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Ricsipower
üzenetére
Nem kéne ilyen idétlen topikokat nyitogatni folyamatosan (pl. az IBM-es):((( Amúgy 2500+ gondolkodás nélkül.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Ricsipower
üzenetére
Volt már ien kérdés, a 2500+-os amd akármiben megeszi a celkát. Ha azt mondanád, hogy 3600 mhzes celeron lehet elkezdenék gondolkodni....
-
csoki
senior tag
válasz
Ricsipower
üzenetére
ezt most komolyan kérded? :DDD
minden elfogultság nélkül AMD-t vegyél ;]
[Szerkesztve] -
Ricsipower
csendes tag
Melyiket érdemesebb megvenni!!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest