2020-ban jöhet egy olcsó iPhone

Legalábbis a nagy elemzőcégek cégek szerint jövő tavasszal jöhet egy valódi iPhone SE-utód.

Néhány nap múlva bemutatkoznak az új iPhone-ok, de most már szinte biztos, hogy az XS, az XS Max, és az olcsóbbnak szánt, de összességében még így is nagyon drága XR kap egy-egy utódot, igazán kellemes méretű és árazású Apple mobilra most nem számíthatunk. Az elemzők azonban az Apple visszaeső iPhone-eladásai miatt nem gondolják azt, hogy örökre el kellene búcsúznunk az elérhető iPhone-ről, és a jelenlegi feltételezéseik szerint már jövő tavasszal, a 11-széria nagy eladási hulláma után bemutathatnak egy valódi SE-utódot, vagy legalábbis egy valós konkurenst annak, amit a Google képvisel a Pixel 3a-val, vagy a Samsung az A-széria felső-közepes tagjaival.

Az iPhone SE sokak kedvence volt, viszont méretben tényleg hasonló utódja már szinte biztosan nem lesz
Az iPhone SE sokak kedvence volt, viszont méretben tényleg hasonló utódja már szinte biztosan nem lesz

Nehéz nem szkeptikusan fogadni ezeket az információkat, a tippek azonban iPhone 8-szerű méretről beszélnek, és elképzelhető, hogy a jelenlegi XR technikai adottságival párosítják az LCD-kijelzős modellt.  Az iPhone 11-széria tömeggyártása egyébként állítólag augusztus közepén elkezdődött, így jó eséllyel gyorsan piacra tudnak lépni a bemutató után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés