Az iPhone 8 külsejével jöhet az iPhone SE2

Az újabb Kuo-hír a reális elvárásokra épül: ahogy az eredeti SE is egy meglévő modell frissített változata volt, úgy az új modell is rég létező alapokon nyugodhat.

Hirdetés

Nézzük a realitásokat: az iPhone 8 a mai mobilos világban kompakt modellnek számít, és mivel az iPhone SE2 a cég legolcsóbb modellje lehet, valószínűleg nem teljesen nulláról kezdik a fejlesztést - így összerakva a képet teljesen logikus Ming-Chi Kuo álláspontja, aki azt állítja, hogy a jelenleg is kapható iPhone 8-at váltják le egy nagyon hasonló külsejű, de Apple A13 rendszerchippel és 3 GB RAM-mal ellátott mobillal.

Az iPhone 8 egy mai szemmel meglepően kompakt eszköz...
Az iPhone 8 egy mai szemmel meglepően kompakt eszköz [+]

A kijelző tehát várhatóan 4,7 hüvelykes lesz, és egy darabig még marad a hagyományos Touch ID-s home gomb is. A bemutató 2020 legelején várható, és az elemző szerint 30-40 millió eladásra számíthat az Apple az említett évben vele.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

Hirdetés