A Galaxy S22 Ultra a legnépszerűbb Note

Szemmel láthatóan van igény a Note szériára, még akkor is, ha már az S sorozat tagja. Az S22 Ultra minden eddigi Note modellnél kelendőbb.

A kezdeti nehézségek ellenére úgy tűnik, a Samsung Galaxy S22 Ultra lesz minden idők legnépszerűbb "Note" modellje. Mert ugye technikailag ez egy Note, még ha integrálta is a gyártó az S szériába. Az S22 Ultra dizájnban, a kialakítást tekintve és a funkciókat illetően is maradéktalanul hozza a klasszikus és ikonikus Note-élményt, amit az eladások is igazolnak.


[+]

A Note7-es fiaskó óta bemutatott modellek közül a Note20 széria bizonyult a legkevésbé vonzónak, az első évben mindössze 7,5 millió darabra tartottak igényt a felhasználók, ebben persze az is benne lehet, hogy a Note10 széria meglehetősen jól sikerült, főleg a visszafogottabb méretű alapmodell. A Note10 és Note9 hasonló karriert futott be az első évben 9,5 és 9,6 millió eladott példánnyal, az eddigi csúcstartó pedig a Note8 10,3 millió darabbal. Ezt döntheti meg az S22 Ultra. A jelenlegi volumen alapján az első év végére 10,9 millió példány találhat gazdára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés