MWC 2016: Mutatós fémházba öltözött a ZTE Blade V7

Bár a ZTE bejelentésén a Spro Plus tablet/okosprojektor volt a főszereplő, két friss mobilt azért kiállított a gyártó az MWC-s standjánál: egy felső-középkategóriásat és egy alacsonyabb árszegmensbe szántat, most az előbbit mutatjuk be. A fémházas Blade V7 146 x 72 x 7,5 milliméteres készülékháza nemcsak mutatós, kifejezetten karcsú is, így az 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású megjelenítő minden pontja viszonylag könnyen elérhető egy kézzel. Az előlapi védőüveg ráadásul a szélein lekerekített, így kényelmes volt a megfelelő fényerejű panelt kezelni.


[+]

A V7 lelke a MediaTek MT6753-as SoC, amely nyolc 1,3 gigahertzre skálázott Cortex-A53 magot tartalmaz 2 gigabájt RAM és a 16 gigabájtos belső tároló társaságában. Ennél azért létezik manapság erősebb kombináció a kategóriában, a sebesség mindenesetre elfogadható volt pár perces ismerkedésünk során. Az Android 6.0-s rendszerfelület mindenképpen jó hír, hiszen része a Doze akkumulátorkímélési mód, a telep egyébként 2500 milliamperórás.


[+]

Az előlapra 5, a hátlapra pedig PDAF-autófókusszal megtámogatott, 13 megapixeles kamera került - a ZTE ígérete szerint a Blade V7 0,3 másodperc alatt élesít, élőben ez nagyjából meg is állta a helyét. Exponálni a hagyományos módok mellett gesztusokkal is lehet, ezeknek Smart Sense fantázianevet adott a gyártó. A ZTE még nem közölte a hivatalos árakat, az egyik munkatársuk ugyanakkor 250 euró alá saccolta a Blade V7 árcímkéjére írt összeget, előzetes költségek nélkül. A készülék nyár környékén fog befutni.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés