Flipes mobil érkezett a ZTE-től

Ha el is múlt a flipes mobilok kora, teljesen csak nem kopnak ki a termékkínálatból, és nem egy neves gyártó dob piacra évről-évre szétnyitható okostelefonokat. A ZTE most egy belépőszintű ketyerével tesz hozzá a nosztalgiafaktorhoz, bár a Cymbal-T egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, méghozzá 100 dolláros alapáron (28 ezer forint). A visszafogott méretekkel rendelkező mobil 3,5 hüvelykes érintőkijelzővel rendelkezik a belső oldalon, valamint egy kisebb, monokróm megjelenítővel a másikon.

A kagylótelefon lelke a négymagos Snapdragon 210, 1,1 gigahertzes Cortex-A7 magokkal, az Adreno 304-es IGP-vel, 1 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájtos belső tárolóval, ami bennünk is nosztalgiát ébresztő kombináció, akárcsak az Android 5.0-s rendszerververzió. Legalább a 4G-t támogatja a ketyere. A plasztik ház maximum 32 gigabájtos microSD kártyát fogad be. Kamerákból egy 2 és egy 5 megapixeles modul jár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Bemutatkozott a ZTE Axon 7 Max

    A középkategóriás phablet 6 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 625 lapkát és dupla hátlapi kamerát kapott.

  • ZTE Blade V7 - kiélezve egy kiélezett piacra

    Ismét egy penge, kicsit élesebb, és a ZTE Blade A1-gyel ellentétben a hazai piacon is tiszteletét fogja tenni, márpedig a tapasztalatok alapján ez jó hírnek tűnik.

  • ZTE Blade A1- újra éles lehetne a penge

    Jól taktikázott a kínai gyártó: az ujjlenyomat-olvasó az egyik legdivatosabb extra manapság az okostelefonoknál, a ZTE pedig egy nagyon olcsó mobilba tett egy jó biometrikus szenzort.

  • ZTE Axon Elite - termékpolitikai elit

    Az Axon sorozat jelen tagja egy kellemesen árazott zászlóshajó Snapdragon 810-es SoC-vel és három kamerával – kár, hogy itthon ez sem kapható hivatalosan.

Hirdetés