Nyolcmagos processzorral mutatkozott be a Blade A2

Hirdetés

A múlt év legvégén leplezte le a Blade A1-et a ZTE, az utódra pedig nem kellett sokat várni, hiszen alig fél évvel később itt van a Blade A2 névre keresztelt készülék. A telefon lelke egy MediaTek MT6750 lapka, amiben egy 1,5 gigahertzes nyolcmagos processzor duruzsol, ennyi erő pedig bőven elég az 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőn megjelenő Android 5.1 Lollipop és MiFavor 3.2 felület futtatásához.

Az alkalmazások megnyitását 2 gigabájtnyi rendszermemória segíti, az adatok, valamint a 13 megapixeles hátlapi (PDAF-autofókusz segít be) fényképezővel és az 5 megapixeles szelfi szenzorral lőtt képek pedig a 16 gigabájtos adattárolóra menthetők, mindkettő kamerához tartozik egyébként ledes villanó. A telefon hátsó felén még egy ujjlenyomat-olvasót is találunk, ami a gyártó szerint 0,3 másodperc alatt felismeri a biometrikus azonosítókat. Az energiaellátás a 2500 milliamperórás akkumulátor feladata, van 4G/LTE, hibrid dual SIM (ergo az egyik foglalatba microSD is tehető). A Blade A2 Kínában 699 jüanba kerül, ami a szokásos adóterhek nélkül átszámolva 29 ezer forintot jelent. Az értékesítés június 15-én kezdődik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Blade V7 - kiélezve egy kiélezett piacra

    Ismét egy penge, kicsit élesebb, és a ZTE Blade A1-gyel ellentétben a hazai piacon is tiszteletét fogja tenni, márpedig a tapasztalatok alapján ez jó hírnek tűnik.

  • ZTE Blade A1- újra éles lehetne a penge

    Jól taktikázott a kínai gyártó: az ujjlenyomat-olvasó az egyik legdivatosabb extra manapság az okostelefonoknál, a ZTE pedig egy nagyon olcsó mobilba tett egy jó biometrikus szenzort.

  • ZTE Axon Elite - termékpolitikai elit

    Az Axon sorozat jelen tagja egy kellemesen árazott zászlóshajó Snapdragon 810-es SoC-vel és három kamerával – kár, hogy itthon ez sem kapható hivatalosan.

Hirdetés