2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Szponzorunk

Útvonal

Tesztek » Autó+mobil rovat

Tomtom ONE vs. Mio C310

Két belépő szintű navigációs berendezést hasonlítottunk össze. Hangzavar az autóban.

Hirdetés

Bevezető

Régi olvasóink már tudják, hogy a mobiltelefonok mellett sokszor tesztelünk GPS berendézeseket is. Eleinte nem akartuk, de aztán mégis kaptunk egy Mio terméket, illetve egy iGO szoftvert, azóta pedig Polacheck kollegával nagyon megszerettük ezeket a ketyeréket. Nos, eddig alapvetően a fenti két cég termékeit próbálgattuk, de már nagyon régóta szerettünk volna meglesni valami mást is, amire most végre nyílt lehetőségünk.

A MobilX két eszközt küldött, az egyik a már ismert Mio C310, a másik viszont egy Tomtom ONE néven futó PNA, így aztán mindkettőt felraktuk a szélvédőre és nekivágtunk az országnak. Az összehasonlítás már csak azért is érdekes, mert a C310 és a ONE is az adott gyártó legolcsóbb modellje, szinte egy árban vannak, mégis nagyok az eltérések.

Fogunk tudni győztest hirdetni a végén, de természetesen mindkét készüléknek vannak tagadhatatlan előnyei. Ezen két eszköz mellett van még természetesen alternatíva a piacon, adósak vagyunk még egy Garmin készülék tesztjével, ennek beszerzésén gőzerővel dolgozunk, addig viszont lássuk a két versenyzőt. A Mio itthon nagyon erős, köszönhető ez a hazai fejlesztésű navigációs szoftvernek, a Tomtom viszont világszinten áll jól, úgyhogy most kiderül, hogy ez mennyit nyom a latban. A kijelzőképeknél a bal oldali a Mio, a jobb oldali pedig a Tomtom képernyőjét mutatja a cikk során.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.