Hirdetés

Alcor e-Pad - van még remény

Bevezető, tartozékok

Az idei év (többek között) a tabletekről fog szólni, és erről könnyen meggyőződhetett az, aki figyelemmel követte a CES-en történt bejelentéseket. Most már tényleg boldog-boldogtalan bele akar szólni a csatába, ami egyfelől nekünk, felhasználóknak jó. Lesz nagy választék, meg verseny és kánaán. Vagy mégsem? Az iPad és a Galaxy Tab után elkezdtek szivárogni a különféle kínai eszközök, melyek az említett két készülék árának töredékéért kínálnak belépőt a tabletek világába. Nálunk is járt már két ilyen kütyü, azonban a BluePanther és a Hyundai megoldásától finoman szólva nem voltunk elragadtatva (főleg a Hyundai-tól).

Alcor e-Pad
[+]

Mivel nem hivatalosan „tablet mesterré” léptem elő (ez azzal jár, hogy az ilyen kínai cuccok nálam landolnak, és együtt nevetünk rajtuk, illetve én csak addig, amíg el nem kezdem használni), a korábbi két cikk után újabb eszköz került a kezembe. Ez pedig nem más, mint a szintén kínai Alcor e-Pad. Az Alcor neve szintén nem ismeretlen, a cég mobiltelefont nem, de többek között MP3 és MP4 lejátszókat, digitális TV vevőket, GPS navigációt és még játékgépet is gyárt (érdemes átnézni a Prohardver oldalára is, ott olvashatunk számos Alcor termékről tesztet).

Alcor e-Pad
[+]

Az e-Pad egy méretben és kinézetében is egészen normális dobozban került hozzám. Hátul részletes magyar nyelvű felsorolás a készülék tudásáról, az elején maga a cucc képét látjuk. Ha felnyitjuk, a készüléken kívül találunk benne egy hálózati töltőt, egy USB kábelt, teljesen magyar használatit és egy bőrtokot. Ez a tok nem csupán tárolásra és védelemre használható, hanem egy jópofa kitámasztónak köszönhetően az asztalon is kényelmesen tudjuk kezelni a belehelyezett tabletet. Nekem jobban tetszett volna, ha a tok fekete színű, de maga a gesztus értékelendő, főleg ennyiért.

Alcor e-Pad
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Alcor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés