Nokia 5310 - átment rajta az expressz

Hirdetés

Bevezető

Az XpressMusic a Nokia válasza a Walkman-re. Próbálkozásnak nem rossz, de közel sem durrant akkorát, mint a Sony Ericsson erre a célra (újra) életre hívott márkája, ám a finnek nem adják fel, nemrég bemutatkoztak a sorozat újabb modelljei, amelyek közül elsőként az 5310 került a karmaink közé.

Az XpressMusic mobilok eddig nem lopták be magukat a szívünkbe. Az 5200 és az 5300 anyaghasználata és formája inkább röhejes volt, mint fiatalos, a csúcsmodell 5700-nál pedig nehezen képzelhető el rusnyább telefon, pedig tudását tekintve egyáltalán nem rossz. Így a sajtófotókon egész pofás 5310-hez sem fűztem sok reményt, de alaposan csalódtam, ráadásul pozitívan.

Az 5310 még nem kapható (ez mondjuk nem meglepő, viszonylag nagy gyakorisággal fogunk tesztre olyan telefonokat, amelyek annyira frissek, hogy a sajtóanyagokon még meg sem száradt a festék), de borítékolom, hogy amint normális áron elérhető lesz (és véleményem szerint nem lesz horror kategória), hihetetlen sikernek fog örvendeni. Megkockáztatom, hogy magam is vennék egyet amolyan pót-mobilként, ha épp nincs nálam semmi tesztelnivaló, vagy mondjuk borozásra van kilátás és a méregdrága tesztkészüléket nem vetném alá ilyen kalandoknak.

Miután a cucc még elég friss, ezért nem tudtunk hozzá dobozt szerezni, sőt, gyakorlatilag semmit (kivéve a fülest), de a helyzet az, hogy a Nokia elindult ilyen szempontból is egy jó irányba, mindjárt jövünk a részletekkel a következő oldalakon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés