Hirdetés

Nokia 5610 - zene füleimnek

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

XpressMusic.. a Nokia zenetelefonjainak neve, mely valljuk be, közel sem cseng olyan jól, mint a Walkman kifejezés. A helyzet azonban szerencsére megváltozni látszik: az 5310 után egy újabb olyan finn zenemobil járt nálunk, amitől még mi is hasra estünk - pedig láttunk már jó cuccokat.

Van tehát az 5310, ami egy kiváló minőségű, zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefon közepes kamerával és átlagos adatátviteli képességgel. Most pedig itt van nálam az 5610, melyet már ezen a téren sem érhet kritika, viszont csúszkás kialakítású. Én jobban örültem volna annak, ha a kisebb sorszámú modell házába zsúfolják bele a 3G-t és az AF kamerát, de azért így sem lehet okunk panaszra.

Az XXL GSM által biztosított példány egy közepes méretű, dizájnos dobozban érkezett. A tartozékok listája nem rossz, a cucc mellett egy AC-4 típusú hálózati töltőt, egy microUSB kábelt, valamint egy HS-45-ös sztereó fülest és a hozzá tartozó adaptert találunk, melybe bármilyen 3,5 mm-es fülest bedughatunk. Elvileg járna hozzá egy 512 MB-os vagy 1 GB-os microSD kártya, ami az én pakkomból valamiért hiányzott.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés