Nokia 6500 Classic - végre

Bevezető, csomagolás

Kétség sem fér hozzá, hogy a vezető mobiltelefongyártók közül a Nokiának van a legjobb marketing-gépezete, az 3110 Classic-al bevezetett típusszámozást viszont valamiért még mindig nem tudom megérteni. A kezemben tartom XXL GSM által biztosított 6500 Classic-ot, ami véleményem szerint sem külsejében, sem belsejében nem emlékeztet névadójára - utóbbinál mondjuk ez nem is csoda, hiszen az előd nem tegnap jelent meg. Furcsa.

Miután kellően elcsodálkoztam a dolgon, elkezdtem nézegetni a gyártó weblapját, azon belül is tesztünk tárgyának oldalát, ahol olyan hangzatos szövegeket találtam, mint A forma és a funkció ötvözete, vagy az enyhén nagyképű Tökéletes formatervezés, de aranyos a Kiváló minőségben megörökíthetjük a pillanatot a 2 megapixeles kamerával felirat is. Idióta marketing tehát van, még az a szerencse, hogy ezúttal maga a készülék tényleg jó.

A készülék doboza Nokia termékhez képest szokatlanul kicsi, a gyártó ehhez hasonló kategóriájú cuccai legalább kétszer ekkora pakkban szoktak jönni - lehet, hogy a finnek átcsábítottak pár embert a Samsungtól? Örültem tehát, hogy gond nélkül elfért a táskámban, a kicsomagoláskor viszont szomorúan konstatáltam, hogy a töltő mellett mindössze egy adatkábelre és egy sztereó headsetre (HS-82) futotta, pedig egy igényes tokot még igazán bepréselhettek volna egy ilyen szépség mellé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés