Motorola Xoom WiFi only - korán kezdi

Bevezető, tartozékok

A Google-nál bevett szokás, hogy a saját fejlesztésű mobil operációs rendszerük, az Android újabb verzióinak debütálásakor kiadnak egy úgynevezett referenciamodellt, amelyen az új variáns teljes csodájában, változatlan kezelőfelülettel tekinthető meg. Ilyen volt például a HTC által gyártott Nexus One, valamint a Samsung-féle Nexus S. Tesztalanyunk, a Motorola Xoom is ezt a tábort erősíti, a gép már pár hónapja elérhető az USA-ban, kis hazánkba viszont csak most jutott el a masina.

Motorola Xoom
[+]

A Xoommal kapcsolatban kicsit déja vu érzésem van, a pár hete tesztelt Galaxy Tab 10.1V ugyanis néhány apró részleten (és persze az eltérő kialakításon és anyaghasználaton) kívül ugyanazt kínálja rendszer szinten. Persze ez nem is meglepő, hiszen mindkét masinára a tiszta Honeycomb került, az alap felületet kapjuk mindennemű módosítás nélkül, beleértve a beépített programok változatlan UI-ját is. Éppen ezért írtunk egy Android 3.0 bemutatót, amely a rendszer minden aspektusára kitér, így emiatt jelen irományban sem foglalkozunk sokat a felülettel és az alap alkalmazásokkal, mint anno a Galaxy Tab 10.1V esetében is tettük.

Motorola Xoom

Az XXL GSM-től kapott táblagép egy jókora dobozban érkezett, amely első blikkre kincsesládának tűnt, a tartozékokat kipakolva viszont már kissé indokolatlannak tartottam az eltúlzott méreteket. Mindössze egy használati utasítást, egy hálózati töltőt és egy microUSB kábelt kapunk, ez azért elég halovány ebben a kategóriában, egy headset azért beleférhetett volna.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés