Lazul a HTC és Beats kapcsolata

A HTC tavaly több mint 300 millió dolláros befektetéssel a Beats Electronics 50 százalékos tulajdonosává vált, mely révén kizárólagos telefongyártóként csomagolhatott prémium fülhallgatókat az okostelefonjai mellé. Mint ahogy arról már korábban is hallani lehetett, a tajvani gyártó számára az üzlet túl sokat nem hozott a konyhára, éppen ezért nemrég megvált a tulajdonában lévő részvények felétől, mely vissza került a Beats Electronics kezébe. A HTC jelenleg is közel 25 százalékos részesedéssel bír és továbbra is fenntartja magának az exkluzív forgalmazás jogát, vagyis más telefongyártó továbbra sem helyezhet majd el Beats füleseket a telefonok alapcsomagjába. Ez persze a minőségi hangzásra éhes vásárlók számára komoly megkötést nem jelent, hiszen külön tartozékként könnyen beszerezhetőek a Beats Audio fülesei, számos más prémium ajánlat mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Magára haragította a HTC a Desire HD tulajdonosokat

    Rejtélyes okokból erre a modellre nem jön hivatalos frissítés, pedig már online petíciót is indítottak a felhasználók.

  • HTC Amaze - nehéz, bombázó

    Nálunk igazi csemegének számít, igazából egy jól feltuningolt Sensation-nek felel meg a HTC Amaze és ehhez képest az ára sem vészes.

  • HTC Desire C - nem nagyravágyó

    Lefelé bővült a HTC palettája, de úgy, hogy a gyártó jellemző összes stílusjegy megmaradt. Az ár pedig meglehetősen kedvező.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Hirdetés