HTC EVO 3D - nem éppen szenzációs

Bevezető, tartozékok

Nemrég kis hazánkban is debütált a világ első sztereoszkópikus kijelzővel szerelt telefonja, az LG Optimus 3D. Bár már akkor sem nagyon értettük, miért van szükség a térhatású megjelenítésre egy mobilkészülék esetében, úgy látszik, ezzel az érzéssel egyedül voltunk. Legalábbis a HTC nem így gondolta, a tajvani gyártó ugyanis úgy érezte, nekik is muszáj piacra dobni egy hasonló funkcionalitású, mókusvakításra alkalmas eszközt. Mert azt azért be kell látni, hogy a mobilos 3D körülbelül erre jó, egy fél órás csoda, de utána jó eséllyel kihasználatlanul marad a telefon ezen funkciója. Ettől függetlenül persze jópofa dolog, mindenki odáig volt tőle, amikor az EVO 3D-t kézbe véve hirtelen térhatásúvá vált a kép.

HTC EVO 3D
[+]

A HTC egyébként semmit nem bízott a véletlenre, az EVO 3D specifikációit elnézve egy abszolút csúcsgéppel van dolgunk. Kétmagos processzor, masszív mennyiségű RAM, qHD felbontású kijelző és a legújabb Android rendszer jellemzi a gépet. Ezek mellett persze a Sense felület legújabb variánsa is rárepült a vasra, így teljes az összkép, a HTC úgy tűnik, alig pár hónap alatt túl tudta szárnyalni előző übermobilját, a Sensationt. Lássuk, mire képes az EVO 3D!

HTC EVO 3D
[+]

A Speedshoptól kapott készülék a HTC telefonokra oly' jellemző, aprócska fehér dobozban érkezett, melynek tetejét az EVO 3D fényképe díszíti. A csomagolást feltépve a szokásos tartozékkínálat fogad minket: a kézikönyvek mellett találunk egy microUSB-kábelt, egy 8 GB kapacitású microSD-kártyát, egy töltőfejet és egy sztereó headsetet. Utóbbi mellett egy csíptető és két, a fülhallgatófejekre húzható papucska is helyet kapott, nagyot növelve a kényelmi faktoron. A füles kényelmi-faktora megosztó, dr. Kind szerint jó érzés viselni, Bocha szerint túl nagy a fülbe. Az viszont biztos, hogy egészen kellemes hangot tud kipréselni magából, a korrekt hangerő mellett a magas és mély hangok is viszonylag nagy mennyiségben képviselik magukat, bár utóbbiak hajlamosak el-eltűnni az éterben. Érdekes viszont, hogy pár frekvenciát recsegve vitt át, mely főleg elektronikus zenéknél lehet zavaró.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés