Evolveo StrongPhone X1 - olcsó strapabírás

Bevezető, tartozékok

Egyre több emailt kapok, ráadásul szinte minden korosztálytól, hogy ajánljak valami jó strapatelefont. Gyakran nem az a fő szempont, hogy készülék a csillagokat is lehozza az égről, hanem hogy bírja az ütéseket, nem törjön szét egy esetleges leejtés alkalmával. A sok kérdés egyre világosabbá teszi, hogy hiába lett alapvető elvárás már az okostelefonok víz- és porállósága, ezek az eszközök még mindig törékeny csecsebecsék, amikre nagyon vigyázni kell. A terepen dolgozók viszont aligha szeretnék megkockáztatni, hogy egy véletlen sérülés alkalmával éppen munka közben váljanak elérhetetlenné, így nekik más alternatíva után kell kutatniuk.

Evolveo StrongPhone X1
[+]

Az Evolveót nem hiszem, hogy be kellene mutatni a kategória szerelmeseinek, a Sonim és a Caterpillar mellett a cseh cég az egyik legjelentősebb strapatelefon gyártó most a piacon. Számos készülékkel örvendeztették már meg a felhasználókat, most pedig szintén egy munkáskézre vágyó eszközt fogunk bemutatni. A StrongPhone X1 névre keresztelt újdonság nem kíván többet adni, mint amire szánták, ellenálló burkolat biztosítja a nyugodt használatot minden környezetben, az átlagnál tovább bírja az akkumulátor, és még az árazás is elég jól alakult.

A doboz láttán úgy érezhetjük, hogy a készülék az alatta felgyúló lángokra is fittyet hány, annyira ellenálló, ám természetesen ez inkább dizájnelem, mintsem valós teherbírás. A csomagolás a StrongPhone X1-en kívül nem rejt túl sok izgalmat, tartozékok terén mindössze egy microUSB kábelre, egy csavarozást segítő lapra, egy töltőre és egy normál kialakítású headsetre számíthatunk a kizárólag fekete színben létező telefon mellé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés