2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Mobilarena TV: középkategóriás erőmenő

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Mai adásunk témája a közepes hardveres specifikációval rendelkező Evolveo StrongPhone D2 lesz, mely extrém külsővel és akkumulátorral száll versenybe.

Az Evolveo az utóbbi időben a strapatelefonok gyártására fókuszált, számos termékkel rukkoltak elő a közelmúltban, a két legsikeresebb modell viszont egyértelműen a StrongPhone Q4 és a StrongPhone Accu. Mai adásunkban a StrongPhone D2-t mutatjuk, ami lényegében egy kicsit a két előbb említett készülék összegyúrása. A 4 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontású IPS-kijelző meghajtásáért az 1,3 GHz-es kétmagos processzorral ellátott MediaTek MT6572 lapkakészlet felel, RAM-ból azonban sajnos csak 512 MB jutott a készülékbe. A kamera 5 megapixeles felbontású képeket készít, adatkommunikációs szempontból pedig GPS-ről, WiFiről, és Bluetooth-ról számolhatunk be. A D2 vonzereje egyértelműen a porral, a vízzel és ütésekkel szemben ellenálló külső, a két SIM kezelés, valamint a 4500 mAh kapacitású akkumulátor, mely extrém hosszú üzemidőt ígér. A masina árazása sem sikerült rosszul, így már csak az a kérdés, mire elég a szoftveres éa a hardveres felhozatal.

Az adásunkban rendesen leteszteljük az Evolveo újdonságát, addig pedig akinek kérdése támad, annak a fórum nyitva áll, mi pedig megpróbálunk a műsor folyamán válaszolni. Kezeket a paplan fölé, kezdés 18-kor!

Előzmények

 • Evolveo StrongPhone X1 - olcsó strapabírás

  A csehek újdonsága a strapatelefonok kategóriájában próbál szerencsét, mely vízálló és ütésálló burkolata mellett a két SIM kezelésének lehetőségét vonultatja fel.

 • Evolveo StrongPhone Accu - feltöltődés

  A cseh gyártó legújabb stapatelefonja nem csak ütésállósággal, kellemes árral és extrém hosszú üzemidővel szolgál, hanem akár külső akkumulátorként is bevethető.

 • Evolveo StrongPhone Q4 - erődemonstráció

  A cseh gyártó várva várt újdonsága nem csupán hardveres téren ígér előrelépést, hanem külsőleg is, hiszen IP67 védettséggel rendelkezik, és még ütésálló is.

 • Evolveo StrongPhone WiFi - az Operaház fantomja

  Kétkártyás, IP67 védettségű strapamobilt kaptunk, amely igen masszív felépítése mellett egy kategóriájában igen ritka funkciót is fel tud mutatni.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.