Hirdetés

EVOLVEO XtraTab 8.0 QC - négymagos nagyokos

Bevezető, tartozékok

Hajnalodik, kiugrom az ágyból, a tabletem már vár reám...ismerős lehet a strófa, ám mégis kicsit másképpen hangzik ebben a felállásban. Bizony az élet és a technológia változást hozott, ameddig egy régi filmben a több színben villogó kapcsolók jelentették a high-tech érzést, addig manapság már az elképesztően széles szolgáltatáspalettával kecsegtető eszközök dobogtatják meg az emberek szívét (már aki érdeklődik persze ezek iránt). Én ugyan rendkívüli módon híve vagyok az írásos anyagoknak, legyen az újság vagy könyv, mégis azt mondom, hogy tényleg kényelmesebb előrántani egy táblagépet, hiszen ezen keresztül kvázi minden tartalmat elérhetünk, és még kikapcsolódni is lehet egy esetleges játék keretében.

EVOLVEO XtraTab 8 QC
[+]

Talán a széleskörű felhasználási lehetőség, valamint a rendkívüli kereslet miatt döntöttek úgy a kisebb gyártók is, hogy van fantázia ezekben a masinákban, így a nagyon olcsó cuccoktól a csúcskategóriás eszközökig szinte mindenből választhat a kedves vásárló, az ár és a felszereltség pedig nagyjából egymással párhuzamosan változik. Az Evolveo szintén úgy gondolta, hogy mindenek előtt a vonzó árcímke az egyik legfontosabb dolog, méghozzá úgy, hogy a tablet teljesítményében se kelljen igazán erős kompromisszumokat kötni. Az eredmény az XtraTab 8.0 QC lett, ami a még mindig nem túlságosan telített nyolc hüvelykes táblagép piacot célozza meg. Nevével ellentétben viszont nem fogunk annyira sok extrát találni benne, nem rossz a gép, de nem is ájulunk majd el tőle.

EVOLVEO XtraTab 8 QC
[+]

A csomagolás egyértelműen az Evolveo stílusjegyében készült, tűz, fellobbanó lángok, robbanás, sajtókép színesíti a dobozt, a legfontosabb felirat viszont a quad core, hiszen ez a termék már négymagos processzorral érkezik. A papírládikót felnyitva a termék kandikál ki elsőként, majd ezalatt találjuk a microUSB kábelt és a rendes töltőt is. Pozitív hír, hogy kapunk még egy puha tapintású műbőr tokot is, amibe kedvencünket belecsúsztathatjuk, ezzel is védve őt az esetleges sérülésektől.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés