Hirdetés

Caterpillar B25 - lánctalpas mobil

Hirdetés

Menü, alapfunkciók

Nagy meglepetés ezúttal sem ért, mikor bekapcsoltam a készüléket. Kínából érkező nem okostelefonnál szinte biztosan MTK platformmal kell találkoznunk. A menü persze kapott némi Caterpillar beütést, az alap témánál fekete alapon sárga kijelölést és sárga alapszínű ikonokat kapunk (a másik két téma viszont totál komolytalan), bekapcsoláskor pedig egy henger mozgását figyelhetjük meg. A főképernyőn két szolgáltatói feliratot és térerőt látunk, ugyanis ez egy dual SIM-es készülék. A menü 12 ikonos, a kezelhetőség nagyjából jó, csupán az MTK zárt platformája jellemző problémák zavarhatnak minket. Ilyen a szövegbeviteli módok közti váltás (mindig körbe kell menni a teljes listán) vagy hogy bizonyos helyeken 2-3 gombnyomás elfogadtatni a beállítást.

Caterpillar B25 Caterpillar B25

A telefonkönyv 1000 névnek biztosít helyet, egy néven belül több adat is tárolható. Üzenetírásnál a billentyűzet nagy mérete segít, a szövegbevitelek közti váltás viszont inkább zavar minket. Jó pont, hogy az egyes gombok megnyomásakor a kijelzőn megjelenik az elérhetők karakterek listája. Van lehetőségünk e-mail is küldeni, ráadásul pár szolgáltatóhoz (mint pl. a Gmail vagy a Yahoo) előre be vannak konfigurálva, csak a felhasználónevet és a jelszót kell megadnunk.

Caterpillar B25 Caterpillar B25

Naptárat is kapunk, ez havi és napi nézetet tud, lehet bele feljegyzéseket is tárolni. Külön van egy jegyzet rész, illetve kapunk öt ébresztőt. Ezek mindegyike külön állítható, megadhatjuk a napokat, a dallamot és a figyelmeztetés módját. Nem hiányozhat a grafikus világóra, továbbá alapfunkciós számológépre, valutaváltóra, stopperre is gondoltak a tervezők. A diktafonnal akár órák hosszat vehetünk fel.

Caterpillar B25 Caterpillar B25

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Evolve Raptor 2.0 - két kártyára vadászik

  A cseh gyártó újdonsága IP54 minősítéssel rendelkezik, egyszerre két SIM-kártyát tud kezelni, ám szoftveres oldalon van még hova fejlődni.

 • SynQe Q2 - katona dolog

  A SynQe Q2 keményfejű, ám mégis okos, kétkártyás, ráadásul igencsak ellenálló. Az IP67-et lazán megugorja, de még a katonai szabvány sem kihívás számára.

 • Evolve Gladiator - harcra készen

  Az Evolve legújabb strapamobilja IP68-as minősítéssel van felvértezve, szoftveres oldalon viszont nem sokat kínál.

 • Samsung C3350 Xcover 2 - hosszan tart

  A koreai gyártó legújabb strapamobilja bizonyos szempontból visszalépés az elődökhöz képest, de rossznak mégse mondható.

Hirdetés