Hirdetés

Samsung C3350 Xcover 2 - hosszan tart

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A mobilgyártók úthengere 2012-ben se kapcsol kisebb sebességre, ahogy ezt Barcelonában is láthattuk. Ám továbbra sincs könnyű helyzetben, aki olyan készüléket szeretne, ami nem ijed meg némi víztől vagy leejtéstől. Úgy is mondhatnám, hogy elég mostoha a mostoha körülményekre szánt mobilok helyzete. Vannak persze kifejezetten ilyen területre szakosodott gyártók, mint a Sonim, azonban ezeket elsősorban cégek vagy állami szervezetek vásárolják, már csak azért is, mert meglehetősen borsos áruk van.

Samsung C3350 Xcover 2
[+]

Nem lehet viszont mindenki erdész vagy épp katona, hogy kvázi „céges” mobilként kapjon egy ilyet. Az egyszeri magánembernek viszont nincs könnyű helyzete. Bár ha lassan is, de bővül a piac ezen szegmense is, azért a kínálat jócskán szűkebb, mint ha mondjuk 50 ezer forintért akarnánk okostelefont. A Samsung egész régóta készít strapamobilokat, most már Xcover családnéven futnak ezek. A régebbi M110, B2100 és B2700 még itthon is viszonylag ismertebb, részben annak is köszönhetően, hogy szolgáltatóknál is kaphatók voltak.

Samsung C3350 Xcover 2
[+]

A család legújabb tagja, az Xcover 2, „civil” nevén C3350-es, amit egyenesen az XXL GSM polcáról hoztunk el. Igen kicsi dobozba csomagolták, ám ehhez nem kellett cipőkanál. Magán a telefonon felül csupán egy hálózati töltő és egy sztereó headset kuporog benne, némi nyomtatott papír társaságában.

Samsung C3350 Xcover 2
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés