Energiaital topik
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
- [Re:] Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- [Re:] Sony Xperia 1: újratervezés?
- [Re:] Négy készülékkel jött meg a Galaxy S10
- [Re:] Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- [Re:] Pocophone F1 - pole pozíció
- [Re:] Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Telenor topik
- [Re:] A V15 Pro noccs nélkül lopja el a show-t
PROHARDVER! témák
IT café témák
Téma összefoglaló
kaskader
(őstag)
"hogy ha hülye vagy akkor halj is meg"
A videón az a kategória képviselteti magát, aki a Tide mosókapszulát is megeszi, ugyanilyen challenge formában
[ Szerkesztve ]
According to chemistry, alcohol IS a solution!

ToBeY
(PH! nagyúr)
Arra mit lehet mondani,aki csak úgy "challenge"-ből megzabálja a mosókapszulát?
[ Szerkesztve ]

kaskader
(őstag)
Semmit, Darwin tapsol a sírjában.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ha enyém volt az 50.000 post 🎉

Darebo
(újonc)
Azért tavasszal lesznek szerintem megint 280ft-okért tescoban. Nekem a tavalyi grapefruit bejött, vettem is lejárat előtt belőle párat akciósan, ez is tuti ugyanúgy marad majd készleten, nem viszik, mint a cukrot ennyiért. Múltkor volt akció sparban talán, 310 körül lehetett, de hát még az is sok a magyarnak, én is csak 2-2db-ot vettem.
Ha már nagy energia:
http://kepkezelo.com/images/wiaunncyfwyo0yqkv112.jpg
Berlin, és 32mg/100ml, néztem én is, mikor megláttam. De csak megkóstoltam, nem szeretem az ilyen no name löttyöket, pláne, ami olcsó.
[ Szerkesztve ]

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ez Monsta' DUB Edition se lehet rossz,bár lehet már nem kapható./not my pics
[ Szerkesztve ]

UbeRsKillz
(újonc)

ToBeY
(PH! nagyúr)
Jó,de ez party hordó buliba több embernek.A másik meg egyszemélyes cucc,az úgy komolyabb.
[ Szerkesztve ]

ToBeY
(PH! nagyúr)
Mennyire szar az aldis enter csodája anyum hozott egy kéket és egy pirosat.

&rew
(PH! addikt)
nincs mar. kb 6 eve ittam utoljara.

Melack
(PH! kedvence)
Ebbe én is belefutottam sajnos. Ez az igazi "csak az ellenségemnek, vagy még neki sem" kategória. Lidlös klasszisokkal ihatóbb.
Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nah mind1,majd húzóra letolom ha már meglepet vele /nem szeretem az ilyen meglepetéseket.

Joker88
(őstag)
nem válogatunk.. Koffein az koffein

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ennyi erővel el lehetne ropogtatni pár koffein tablettát is. Nálam azért számít az íz.

&rew
(PH! addikt)
AMP organic:
citrus es ananasz+kokusz. 120mg koffein a 355ml-s dobozban (~34mg/100ml)
a citrusos semmi extra, kicsit edes limonade ize van, de olyan szintetikus.
az ananasz+kokusz viszont egesz jo. hasonlit a redbull kokuszosara (megjo), de itt az ananasz jobban el van nyomva, mint ott a berry. kellemes. csak cukros mint a fene (49g nadcukor)

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ez a cherry enter teljesen vállalható. Szerintem semmivel sem szarabb mint a hell cherry summer cool-ja,69huf-ért simán best buys.
Aki cukorsokkra vágyik annak nem fog tetszeni a 4,3g cukor miatt
[ Szerkesztve ]

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ez a blackcurant enter inkább csak elmegy kategória,a cherry-s nekem jobban bejött.

DJ. Ru$y
(Topikgazda)
Igen. Van belőle Ultra is, meg talán most már Rossi (?) is.
Tavaly hozták be, szórakozóhelyek, éttermek kapták javarészt.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

ECHO2235
(fanatikus tag)
így van, van Rossi is már nem rég óta és még kiegészíteném a pékségek és újságosokkal is

kaskader
(őstag)
Furcsa, hogy 12 unciás, nem 330-as, de nem címkés, tehát nem USA-ba import.
[ Szerkesztve ]

Melack
(PH! kedvence)
Penny/Lidl Avangers üdítők 200 / 0.25 gránátalma-rózsa... Hát...

DJ. Ru$y
(Topikgazda)
Pontosítanék, a LIDL-ben ennyiféle lesz:
Cola, Cseresznye, Tutti-Frutti, Kivi-Körte, Gránátalma-Rózsa
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

Melack
(PH! kedvence)
A megszokott ízeket már ki sem írtam Pennyben csak 4, ott a kivis nem lesz, ha jól láttam feleségem fotóját az újságból.

james001
(PH! kedvence)
Kólás ismerősöm mondta hogy a Ripper is megszűnik/megszűnt Nem úgy volt hogy csak az Assault fog?
Transform from koi into a beast, Dragon!

ToBeY
(PH! nagyúr)
Hát azért nem fogok könnyeket hullatni,össz-vsisz kétszer ha ittam 1x amikor megjelent és másodszorra amikor valaki mondta,hogy átesett egy reformulated-en,de ugyanolyan sz@r maradt (számomra)
[ Szerkesztve ]

james001
(PH! kedvence)
Nekem a kedvenc monsztám,én sajnálom

oriic
(HÁZIGAZDA)
Ne mar.
Live-Die-Respawn

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nekem meg az Assault volt. meg még a sima citromos Rehab.

kaskader
(őstag)
Eredetileg a Ripper, aztán az Assault, nem tudom már én se

james001
(PH! kedvence)
Azt is mondta hogy állítólag következő új Monsztának a Mango Loco-t akarják behozni. Mondjuk USA-n kívül nem tudom kapni-e más országban hivatalosan,szóval még tuti nem a jövő héten jön,ha jön

DJ. Ru$y
(Topikgazda)
Svédeknél, angoloknál biztosan van.
[ Szerkesztve ]

Azie
(senior tag)
sziasztok, az új (lidliben vettem) avengerses cuccokat máshol be lehet szerezni olcsóbban most látom, ez nem energiaital o.O, esetleg van ajánlott cukormentes alternatíva? Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

DJ. Ru$y
(Topikgazda)
Pennyben is ugyanúgy 199 Ft, a jogok gondolom nem olcsók.
[ Szerkesztve ]

X@b3e
(PH! addikt)
Pont ez a két értelmes M, meg még a Rossi... Remek
Mondjuk a Mango Locoval kicsit enyhítenének, mert az viszont isten király
[ Szerkesztve ]
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Azie
(senior tag)
nem tudom elfér-e itt, de akkor vélemény:
-black widow granadine-rózsa: a rózsás ásványvíz/üdítőitalok szintjét hozza, picit édesebb formában
-hulk kiwi-körte: ez egy izmosan elb*szott körteüdítő, olyan, mintha nem körte lenne, csak a héja. kicsit fanyar, kevésbé édes, mint a megszokott kiwis üdítők.
-ironman cherry: cukormentes, kicsit íztelen márka meggy
-thor tutti-frutti: ez egy jól eltalált tutti-frutti, ennek az íznek jót tett a steviás édesítés
-amerika kapitány cherry-cola:ótvar szar köpedék, 0 kóla, 0 cseresznye - ez emberiség elleni bűntett

szekra
(Topikgazda)

kaskader
(őstag)
Nagyon meglepett ez a Lidl-ös Strong Apple, simán iható (100-ért főleg), még egész jónak mondanám

DJ. Ru$y
(Topikgazda)
Elfér, de a jelzőkkel kicsit óvatosabban, neked nem ízlik oké, attól másnak lehet pont az ízlése, és leszarozod azt amit ő szívesen iszik az biztos "jól áll".
Ezt akartam már kérni, régen is kértem párszor, ne szarozzatok. Rossz, nem ízlik stb.
(Amióta nincs hozzászólás szerkesztés csak kérésre, az ilyen hozzászólásokat csak törölni lehet, nem módosítják a moderátorok sem.)

Azie
(senior tag)
a probléma az, hogy a cola cherry-t máshogy nem lehet megfogalmazni. egy valamilyen ízű folyadék volt, ami se nem cseresznye, se nem kóla, nem nem ízlett, hanem fogyasztóvédelmi kategória a megtévesztő felirat a csomagoláson, annyira nincs köze ahhoz, mint ami rá van írva. igen, van akinek ízlett itt is 4ből 1 embernek, de amikor megnézte, milyen ízű, akkor kerek szemmel meglepődött
[ Szerkesztve ]

DJ. Ru$y
(Topikgazda)
Teljesen megértem és még egyszer leírom, nem a véleményeddel van probléma stb. csak a tálalással, ha már energiaitalokról beszélünk, ami ízlés dolga, akkor a szarozást, meg fosozást kerüljük legalább. Nem csak neked szól, mert látom a topic-ban, hogy időről időről visszatérő dolog ez a régi motorosoknál is. Írjuk le úgy, hogy kulturáltak maradjunk, de másik is tudják, hogy nem biztos, hogy a legfinomabb ital, ha megkóstolják, én csak ennyit kérek.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Életem legdragabb energiását vetttem a reptéren 4juró(persze csak orig red bull volt)

Ventur@
(senior tag)
Pár éve, mikor mentem ki Londonba a ferihegyi reptéren fizettem egy 0.5-ös Naturaqua ásványvízért, meg egy Bounty-ért 2000 Ft-ot. Repülőn kicsit leesett a vércukorszintem és hát kellett valami, így 1 db csokis 7day-ért és 1 db multis 0.5-ös Cappy-ért fizettem 1500 Ft-ot. Na, ezek is best buy-ok voltak .
Más: Sikeresen szereztem zöld R*-t (a magyart) és nekem kifejezetten tetszett ízre. Bár kissé cukrosnak tartom, de egy kis fehér rummal felöntve, egy az egyben Mojito-t kapna az ember (na meg egy kis mentát beletéve) . Viszont megfázva nem az igazi a banános-kiwis Watt. Csak a savanyú ízt érzem
.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

X@b3e
(PH! addikt)
4€ legdrágább? Nem ittál még "drága" energiaitalt akkor, az 10-20€-nál kezdődik
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

CoDWaW07
(őstag)
Ohh az kb aprópénz
Mi a régi drink4you-s időszakban simán kiadtunk 2500+ pénzt USA energiaitalokért
Sőt talán volt amelyik 12 euroba fájt
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray

szekra
(Topikgazda)
Monster Heavy Metal

ToBeY
(PH! nagyúr)
Jó,az usa monsta' az más,ez csak egy szimpla red bull volt...

DJ. Ru$y
(Topikgazda)
Hát nekem a tutti-s ihatatlanul gejl, erről beszéltem, hogy ízlések és pofonok.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Azért helyreállt a világ rendje,mert 473ml red bull-t vettem 1€ -ért itt törökben. [kép]
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Lenovo G510 i5-4210m/ 8GB/ 1 TB HDD/AMD RADEON R5 M230
- Új Lenovo 320S-14IKB Ultrabook -40% 14” i7-7500U 8Gb DDR4 256GB SSD FULLHD IPS Vékony & könnyű Dolby
- FÉLÁR!!! Új dobozos HP Envy i7 8. gen 4mag, Nvidia, 17,3” FHD IPS 8GB 256GB gyári gar 2020. 03.
- MacBook Pro Retina (2015) 13" 2.7 GHz, 8 GB, 256 SSD, Magyar billentyűzet, új kijelző
- Latitude E6430 Core i5, 6GB ram, 128GB SSD, Quadro NVS, nagy akku, 6hó garancia.