Hirdetés
- [Re:] Realme 6 - piaci HATás
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Megindult az Android 11 a 2019-es Xperiákra
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- Mobil flották
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
-
Mobilarena
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
Melack
veterán
Lehel tér, emelet, OTP melletti illatszer vegyiaru bolt:
9MM - 150Ft
Vaníliás/Cherry CocaCola aludobozos 0,25-os 170 Ft
Pepsi aludobozos 500ml szintén 170FtEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
.noxwill #37998 üzenetére
Mi köze a társadalomhoz, vagy a közélethez?
Sporthoz inkább, életmódhoz inkább, nem feltétlen kell pozitívan "társulnia".
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
james001 #38000 üzenetére
A régieknek már simán van értékük, maximum csinálsz belőle "x db-os pakkokat" és régit újabbat vegyesen, aztán eladod olyan áron, ahogy neked megfelel, ha nem veszik még mindig engedhetsz belőle. Ha elég régóta gyűjtöd simán lehet ilyen pakkokat.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
james001
veterán
válasz
DJ. Ru$y #38005 üzenetére
Van egy-két régi meg külföldi doboz,de a többi eléggé "normál". Darabszámra már nem is tudom mennyi van,az biztos hogy Monster-ből 25 van jelenleg. Na mindegy majd kitalálok valamit.
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
svensson
félisten
Maradjon, de ne süssétek már el minden egyes beszúrt képemnél, főleg hogy múltkor leírtam, telefonról nem tudok képet feltölteni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
svensson
félisten
válasz
.noxwill #38020 üzenetére
Igen, és? 22 KB nem 522 meg 1022 KB...
orichalcos tudom, hogy csak viccelődtök, de amikor zsinórban leírjátok vagy hetvenszer, akkor már rohadtul nem tud vicces lenni.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
james001
veterán
Egy jó tanács: soha ne igyatok fogmosás után epres Xixo-t.
Borzalom
(#38028) orichalcos: Szeretem megszegni a szabályokat
Amúgy imádom az epres Xixo-t,de most inkább visszaraktam a hűtőbe
[ Szerkesztve ]
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
ToBeY
nagyúr
A napi egészség postot láthattátok.Most menjen mindenki fogat mosni,edrinktől úgy is rohad mint a fene.
-
shinku
csendes tag
válasz
Ventur@ #37989 üzenetére
Pesten azért nem jó, mert nem tudni, h megkésel-e ez miatt, itthon meg azért, mert nem nagy a város, és még véletlenül anyám ismerőse, és talizok még vele, ami kellemetlen lehet, esetleg tőle kell szívességet kérnem vmi miatt, vagy vmi hasonló, ami csak velem történhet meg, mással úgyse.
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
shinku #38048 üzenetére
Ne haragudj, hogy szólok, de nem szeretik a külön kommenteket itt
Ha több embernek válaszolsz akkor azt itt általában úgy kell megtenni, hogy beírod a nevét és a válaszolt komment számát és felsorolsz
Csak jó szándékból mondom
pl én így szoktam:
shinku
(#38048)Ez Neked szól.
Melack
(#38047)Ez pedig Melack kollégának.
Egyébként Melack, azt meg tudod mondani meddig van nyitva az az üzletke?
[ Szerkesztve ]
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Koronavírus topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- [Re:] Realme 6 - piaci HATás
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- [Re:] Megindult az Android 11 a 2019-es Xperiákra
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] CES 2021: RGB-s arcmaszkot és Transformerként szétnyíló trónt prezentált a Razer
- További aktív témák...
- NOTEBOOK-ok jóÁRON 15" FULL/HD • tanulás • média • iroda • i7 • 16GB • SSD • HDD • akku • GeForce
- Kingston HyperX Predator (2x4Gb) DDR3 KIT 2600Mhz
- MSI GEFORCE GTX 1070 ARMOR 8G OC
- VIDEÓKÁRTYA BAZÁR! IGEN ITT VAN!! KÉSZLETEN!! RX580 / RX570 / RX480 / RX470 / GTX1050Ti
- Lenovo ideapad 330-15IKB: intel i5 8250u; MX150 4 GB; 12 GB RAM; 1000 GB HDD; opcionális +500 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest