- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Redmi Note 8T - T-modell
- [Re:] Meglepően olcsó lett a Realme GT 5G
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Super AMOLED panelt kap a Redmi Note 10
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
-
Mobilarena
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
GSP
tag
A Hell Cola finom, csak nem sok koffeint tartalmaz.
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
ToBeY
nagyúr
Jó,ez a hell cola tényleg nagyon alja kb 100ft-os queen cola íze van.
és habzik mint a mosószer,pedig nem ráztam fel és jég hideg (még jó,hogy fém borítás van a dell notin)
ps: azt mondják,hogy a cola remek lefolyótisztitó[ Szerkesztve ]
-
koshmar
őstag
-
koshmar
őstag
Feltűnt valakinek, hogy a Mango Locót nehezebb rendesen behűteni? Ha annyi ideig hűtöm, amitől a zöld már kicsit kristályos lesz (2 nap sima hűtőben, utána még 30-40 perc fagyasztóban), még mindig nem elég hideg az én ízlésemnek
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz
Fr0z3n #53029 üzenetére
Én ittam ilyet még májusban. Maláj vagy indonéz import volt, mert a rájuk jellemző kriksz-krakszok voltak a cimkén
. Kemény 515 Ft volt és nem este tőle hasra. Cukros ásványvíz, ami kék...és ennyi is volt benne az egyedi
.
Nem életem üzlete volt, de legalább újból ittam ilyet, mert utoljára valamikor talán a 90-es évek közepe felé ittam. Úgy emlékszem egy ideig lehetett itthon is kapni ilyet
.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
james001
veterán
Visszatért a szilvás Adrenalin,örültem neki mint majom a farkának
Vettem is egy tálcányival
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
ToBeY
nagyúr
99ft szórják nálunk a sky babay-t vettem két félét(tonic-lime és kék szőlő tuttis),majd kíváncsi leszek milyen.
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
Freddycom #53031 üzenetére
A mintája maximum. Ma kaptam ismerőstől egy sima bombát, hát még mindig borzasztó... Aszpartámmal a sima nem cukormentes verzió is... Vicc.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
koshmar
őstag
Vegyél akkor nekem a BS-ből egy tálca Assaultot, nem válogatok
-
teljesen szubjektiv velemeny:
szerintem nagyon mas az izeen is arra szamitottam h ha mar a kinezetet elcsortak, a tartalom is hasonlo lesz, de ebbol szerintem pont az hianyzik, ami a loco-ban megvan: a tomeny mango iz es az egeszen juice-szeru hatas. ez valahogy higabb volt es nem talaltak el az izt sem annyira.
de mint azt mar tobbszor megbeszeltuk, mindenkinek mas az iz-erzekelese es meg azt is befolyasolja sokminden
az egy xmm sir, a masik is regiszter
-
koshmar
őstag
Banános Wattot ti se találtok sehol?
Ma beszéltem egy helyi ABC-vel, azt mondták, rendelni se tudnak, a nagykernél sincs hetek óta, a gyártónál van a baj.
Most a limitált berry-ből van sok, lehet addig nem lesz banános, amíg ez a berry nem volt..
Hozzászólok Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- [Re:] [whiteflash61:] Használt Thermaltake Overseer RX-1 Full Torony+Táp
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] Csak felezett tempóval mehet a GeForce RTX 3060 a bányákban
- Laza koronavírus topik
- További aktív témák...
- Beszámolok Videókártyát, telefont, konzolt! Playstation 5 Bontatlan / Ps5 (digital/lemezes) 20game
- NOTEBOOK-ok jóÁRON 17" HD+ • tanulás • média • iroda • i5 AMD • 8GB • SSD • HDD • akku • szinteÚJAK
- LG 34WK95U-W (5120 x 2160 5K, Display HDR 600, Nano IPS, ThunderBolt 3.0, DCI-p3 98%, USB-C)
- Nintendo switch lite türkíz GARANCIÁLIS
- Használt Retina kijelzős Macbook Pro '15
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest