Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Huawei Nova 5T - álruhában
-
Mobilarena
Energiaital topik
Hozzászólok Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
Jajj ne, ez a chilis Cannabisre emlékeztet engem...
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver
-
ToBeY
nagyúr
-
svensson
félisten
Debrecenben mar lattam bodzas Bombat, de 180-ert inkabb kihagytam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ventur@
senior tag
sya eszt a energiaitalt meg lehet veni valahol menyibe kerül engem naygon érdekelne kösy elöre is a válaszod
Amúgy a Watt Levest kissé sem übereli
: [link] Kattints ha lemaradtál róla
.
BF5-ös cikkel meg ne foglalkozz. Nagy az állatkert, kicsi a kerítés
. Amúgy én már meg is rendeltem Uplay-en, de ha átb*sztál és nem VH2-es lesz, akkor....
.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-
Jarod1
addikt
Tescoba lehet kapni már az EB s Hellt?
Nem igérek semmit..... de azt betartom..
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
Jarod1 #43014 üzenetére
Attól függ az ottani Tesconak mekkora készlete volt raktáron. Mivel ez csak design váltás, így kisboltok, dohányboltok azok a helyek, ahol érdemes keresni, mert ott gyorsan forog a készlet 1-1 termékből nem tartanak 1-2 kartonnál többet inkább rendelnek újra és, akkor már elvileg ezt kapják.
Intersparban akciós, valaki Nyíregyről tett ki képet, hogy volt kint egy raklap sima Hell és csak a tetején volt 3-4 karton új designos.
[ Szerkesztve ]
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
svensson
félisten
Ez a dinnyés Watt egyre jobban ízlik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
rsanyi20
tag
Vettem az egyik kisboltban dobozos lengyel Dr Peppert, és arra jöttem rá hogy valamivel jobb az íze mint az itthoni Dr Peppernek. 130-at simán megért
Viszont ugyanitt a Mountain Dewnek az árát felemelték 160-raSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
vwpolopg
őstag
BB topicból:
,,Nem tudom,hogy tart-e még az akció vagy promóció,aki OMV kút felé jár nézze meg.pénteken 3 doboz burn energiaital mellé adtak egy 2200mah-ás burn formájú powerbankot."
Tudtok erről valamit?
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
-
bluefire90
újonc
Csak én veszem a dinnyés Wattot azért, mert jó a design?
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Biztos nem, barátnőm már kettőt bekalapozott valamelyik debreceni OMV kúton.
299 Ft a Burn és 3-at kell venni.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
laki40
csendes tag
Ez a powerbankos burn promó csak májustól kellene aktuálisnak lennie szóval lehet kaptak 1-2-t előre aztán szétszórják, de ezt központilag májustól van
megerősített infó, hogy a hell mostani focis dobozából a magyaron kívül még 11 országba van/lesz ..
a pontos listát jövőhéten megírom, ha vkit érdekel -
james001
veterán
Gondolom csak nekem új,de most látom csak hogy másabb lett a Rehab doboza?
I'm calling out to you, can you hear me? Numb and disconnected, just beyond your sight. I'm not myself anymore, but I'm not alone...
-
Zsírkrétamen
senior tag
Kivételesen ez a burn akció még engem is lázba hozott, mert habár burn-t az ára miatt venni nem szoktam, egy power bank jól jött
Fatert rá is állítottam az ügyre, azt mondta hogy az itteni omw-be nem volt, de telefonálgattak egy sort, átküldték esztergomba, ahol habár kapott, valamiért csak 2 burn-t hozott haza powerbankostul, kerek ezrest fizetett, és 300 fölött volt egy burn ára. Nem tudom ezt hogy csinálta, de mindegy, még így is megérte
-
törölt tag
válasz
Zsírkrétamen #43039 üzenetére
Hál égnek legalább a két jó Burnt hozta el.
-
vwpolopg
őstag
Na, másik kúton összejött
999,- volt a 3. Élessaroknál lévő omv. Alapból 349 egy burn, de a 3nál olcsóbb lesz
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
Nem én képek!
Megjöttek az újak németbe, így a Burn is tuti cserélődik majd a már látott képek alapján.
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
-
-
DJ. Ru$y
Topikgazda
válasz
Melack #43048 üzenetére
Csak designról beszéltem most nem ízről. A design is ízlés kérdése, azért mondtam, hogy ezek az ősrégiek nekem a favoritok ilyen téren.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-3xxx "Sandy Bridge-E" és i7-4xxx "Ivy Bridge-E" (LGA2011)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- [Re:] ELADÓ GIGABYTE H110N + I3-6100
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- KIVÉTELES ÁRON 8.GENERÁCIÓS GYÁRTÓI GARANCIÁS HP Z BOOK STUDIO X360 /2in1/i7/16GB/512 SSD/FHD/IPS/
- MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC
- Verhetetlen áron, új állapot, Dell Inspiron 14 5482 ultrabook FULLHD IPS áthajtható érintőkijelző
- BOMBA ÁRON 10.GENERÁCIÓS GYÁRTÓI GARANCIÁS LENOVO IDEAPAD S540 /i7/8GB/512 SSD/FHD/IPS/DOBOZ
- Lenovo Thinkpad T520, 15.6" FHD 100% sRGB - 93% Adobe RGB, i5-2520M, 8GB, 256GB SSD, DVD, gar
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest